View Single Post
Vechi 11.05.2011, 23:36:19
ioan_strainul
Guest

Arrow ""@ Zaharia

Iubite frate asai cum spui fratia ta ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui si sa aleaga calea ce vrea sa urmeze.
Sa nu ma Intelegi gresit eu nu vreau ca sa par mai bun pentru ca eu ma consider cel mai nertebnic si mai plin de pacate din aceasta lume si mai dator sa tac si sa nu deschid gura sa vorbesc, Insa lucrez Intro echipa de 30 de oameni toti RomInisi din toate colturile tari si de multe confesiuni religioase dar mai ales martori ai lui Iehova , si nu cred ca ai sa crezi daram auzit cu urechile mele pe predictorul lor Spaniol Vorbind limba RomIna ca si noi si lamurea pe uni sa se duca sa vada cum este la ei, si uni sau dus si a inceput lupta cu vrajmasul care cauta pe cine sa Ingita sau dus de la Sf Biserica Ortodoxa multi de ce crezi nu am sati spun aici daca va ficazul pe privat dar au plecat si pleaca . atunci eu sa tac su sa nu arat adevarul carel cunosc sa ingrop talanutl sa ma rusinez In fata oamenilor al vesti pe HRISTOS.
Doamne daruieste slugi tale sa asculte porunca Ta si sa plineasca voia Ta amin
Lumineazane cu lumina cunostintei Tale ca sa te recunoastem numai pe tine Dumnezeul cel adevarat si numai tie sa ne Inchinam si sa lujim `pIna la sfIrsitul vieti noastre ca numai tie se cuvine toata cinstea slava si Inchinaciunea amin amin amin
Reply With Quote