Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Draga mea, vorbești de Carol al II-lea insinuînd că a făcut politică antinațională și că a avut viață destrăbălată?
Păi nu ești mai bună decât comuniștii pe care-i urăști din moment ce le răspândești și le crezi dezinformările... deci și dumneata îmi pare că ai aceleași minciuni inoculate de la legionarii comuniști nazificați...
Politica lui Carol al II-lea a fost cea mai strălucită politică, dar au scos viceversa cei ce-și pierduseră puterea de a suge poporul român: liberalii masoni, legionarii lui Sima, țărăniștii, comuniștii, socialiștii mincinoși și străini de România, evreii monopoliști privilegiați, țiganii hoți și criminali, și chiar regaliștii îl urau, pentru că era foarte cult, înțelept, pe fază, pacifist, naționalist și lupta cu răul stârpindu-l din rădăcină.
El a ținut sfatul lui Petrache Lupu și s-a smerit... dar românii nu s-au întors la Dumnezeu și s-a împlinit proorocia Moșului Dumnezeu, au venit comuniștii la putere prin furt și crime și jaf și minciună și au confiscat toate de la oameni și nu mai a fost ce să lucrezi așa cum a proorocit Petrache Lupu de la Moșul Dumnezeu.
|
Imi pare rau ca am vorbit de rau ,sper ca Dumnezeu sa ma ierte.
Nu vreau sa iti aduc argumente ,ca iar m-as incurca in defaimari ,fie ele intemeiate sau nu ,dar un fapt nu poate fi contestat.
Pe vremea lui Carol I Romania a pierdut in cateva luni o mare parte din teritoriul tarii noastre:
Basarabia ,Cadrilaterul si nordul Ardealului si Bucovina .
Nu mai stiu precis dar stiu ca asta s-a intamplat prin anii 1938 sau 1939 fapt care ne-a aruncat in razboi alaturi de Germania.
Bineinteles ca asta s-a intamplat pentru pacatele noastre si ale conducatorilor nostri ,dar daca nu ne desteptam vom suferi si mai mult.
Despre legionari mai e mult de spus ,citeste cartea cu Viata parintelui Gheorghe Calciu si vei vedea cum a fost si cu legionarii.