View Single Post
Vechi 12.05.2011, 21:51:07
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Cei care stau frumusel,de dupa deal nu ar strica sa mai iasa,sa mai calatoreasca...sa mai cunoasca si alte natii,popoare,indivizi,persoane...Ideea asta ca nu-i nimeni ca romanii ortodoxi,ma omoara...eu ca persoana,ma straduiesc sa fiu buna,ma straduiesc sa fac atatea lucruri bune iar altii pe care i-am intalnit,sunt mult mai buni ca mine- fara a se corecta prin religie(sau in tot cazul prin cea ortodoxa).
Nu am crezut sa intalnesc atatia oameni care sa fi facut voluntariat pt orfelinatele din Romania;intru in dialog cu oameni care imi spun cu bucurie ca au fost in Romania,la orfelinate,adaposturi de animale,azile de batrani...ma minunez dar ma si intristez:ce am facut eu din toate astea?
Yasmina, si eu am intalnit persoane care au facut voluntariat pt Romania (au strans ajutoare, au calatorit pana acolo incercand sa puna in practica proiecte umanitare etc.. ) Si partea interesanta e ca nu era "job'-ul lor, ci ceva ce au facut in vacanta lor.
De asemenea am intalnit o familie de americani care invatasera romana (vorbeau extraordinar de bine!) pt ca traisera intr-o zona cu mai multi imigranti romani si au vrut sa invinga bariera lingvistica. Am intalnit un american (lucrator la un ghiseu) care mi-a vorbit de Enescu etc..
Si eu sunt impresionata de multi dintre cei care-i cunosc! Si cred, asa cum spui si tu.. multi sunt mult mai buni decat mine!
Reply With Quote