Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Cei care stau frumusel,de dupa deal nu ar strica sa mai iasa,sa mai calatoreasca...sa mai cunoasca si alte natii,popoare,indivizi,persoane...Ideea asta ca nu-i nimeni ca romanii ortodoxi,ma omoara...eu ca persoana,ma straduiesc sa fiu buna,ma straduiesc sa fac atatea lucruri bune iar altii pe care i-am intalnit,sunt mult mai buni ca mine- fara a se corecta prin religie(sau in tot cazul prin cea ortodoxa).
Nu am crezut sa intalnesc atatia oameni care sa fi facut voluntariat pt orfelinatele din Romania;intru in dialog cu oameni care imi spun cu bucurie ca au fost in Romania,la orfelinate,adaposturi de animale,azile de batrani...ma minunez dar ma si intristez:ce am facut eu din toate astea?
|
Yasmina, si eu am intalnit persoane care au facut voluntariat pt Romania (au strans ajutoare, au calatorit pana acolo incercand sa puna in practica proiecte umanitare etc.. ) Si partea interesanta e ca nu era "job'-ul lor, ci ceva ce au facut in vacanta lor.
De asemenea am intalnit o familie de americani care invatasera romana (vorbeau extraordinar de bine!) pt ca traisera intr-o zona cu mai multi imigranti romani si au vrut sa invinga bariera lingvistica. Am intalnit un american (lucrator la un ghiseu) care mi-a vorbit de Enescu etc..
Si eu sunt impresionata de multi dintre cei care-i cunosc! Si cred, asa cum spui si tu.. multi sunt mult mai buni decat mine!