View Single Post
Vechi 13.05.2011, 11:37:49
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu ma pronunt asupra lui Carol II ,am citit Bijuterii de familie si acolo scrie despre el ,daca nu o fi fictiune.
Istoria va dovedi adevarul.
Nu despre el este vorba ci despre faptul ca Dumnezeu nu a ingaduit ca el sa stea prea mult la carma tarii ,asa cum spui ca era .
Chiar rege fiind el a fost silit sa plece.
Cati presedinti ,in cei 20 de ani de guvernare democratica si-au dat demisia sau au recunoscut vreo greseala ,cu toate gafele si relele facute ?
Noi nu suntem pregatiti sa avem monarhie ,am iesit din comunism indoctrinati.
Iar generatiile care vin si nu au habar de istorie nici atat.
Faca-se voia lui Dumnezeu !
Draga mea, Carol al II-lea nu a plecat pentru că a greșit cu ceva, ci fiindcă politicienii voiau război, voiau sânge pă păreți, și atunci dacă a văzut că nu sunt mulțumiți cu pacea și cu teritoriu tăiat împrejur ci vor să se bage între naziști și comuniști și alți lingușitori mincinoși, i-a lăsat să o facă... a știut că n-are rost să pună tunurile pe clasa politică ca să-i termine pe toți mincinoșii populiști și mari naționaliști cum a făcut mai târziu Antonescu cu legionarii lui Sima pentru că furerul îl preferase pe el, adică să dea curs ideii de tiranie dacă tot l-au pocirlit în toate gazetele și cărțile de istorie aruncându-i în spate gogorița tiraniei, că cică el e tiran care a dat maselor cele mai mari drepturi... deci a plecat fiindcă chiar nu avea pic de tiranie în mintea lui ci era primul slujitor al Domnului întrucât era unsul Său... dar dacă a văzut că nu e cu cine... decât să treacă țara prin sânge de politician și parvenit mai bine nu s-a amestecat căci toți erau români, nu numai cei mici, poporul și masele și sindicatele ci și cei mari, boierii și politicienii, deci i-a lăsat ca să hotărască ei cum cred dacă n-au iubit pacea și n-au crezut că e ispită intrarea României în cel de-al doilea război mondial. N-au crezut și a plecat și iată că sunt unii care acum îi pun lui în cârcă vina că de ce a plecat și nu i-a tiranizat pe toți, de ce nu a umplut cu ei mormintele și pușcăriile... păi fiindcă a fost regele soare al României, cel mai ințelept și luminat dintre regii României, căci lupta lui nu a fost cu sângele și carnea ci cu duhurile răutății care sălășluiesc în văzduhuri, și râmă ele încă și azi în inimile românilor... căci nimeni nu e scutit de ispită dacă nu se păzește. Dar a văzut că ei o caută cu lumânarea de parafină... păi pentru că erau politicieni de mucava urând defapt această țară și pe Dumnezeu iubindu-ți mai mult averile și monoclurile buzelor viclene și acre ale lor.

Last edited by vsovivi; 13.05.2011 at 11:48:47.
Reply With Quote