View Single Post
Vechi 13.05.2011, 14:26:11
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Am revenit, dupa cum am promis, cu actualizarea datelor.
Nu am mai scris mare lucru deoarece sunt cu pregatirile de nunta in intarziere si nu prea mai am timp.
Poate nu am mai scris nici pentru ca nu am reusit pana acum sa ma tin de cuvant si sa ma duc la un preot sa discut. Acum am reusit: vinerea trecuta am fost la o manastire si am discutat acolo vreo ora cu parintele, miercuri acum am fost si la un preot de pe langa Beclean.

Ca sa explic pe scurt: mama tot nu a incetat cu amenintarile, tata asteapta linistit sa treaca timpul. Mama a reusit sa-si convinga fratii ei ca eu de asta ma marit deoarece mi s-au facut farmece si eu nu mai gandesc clar. Pentru a-i convinge ca nu e asa am fost acum miercuri (insotita de o matusa) la un preot despre care se spune ca are har si ca isi da seama din prima privire daca ai ceva probleme. La manastire am fost pentru linistea noastra sufleteasca.

Ambele fete bisericesti mi-au spus acelasi lucru: vezi-ti de viata ta si nu iti fa probleme ca parintilor tai le va trece supararea candva.

Deoarece, dupa ultima vizita la biserica, fratii ei i-au explicat ca nu mai are nici un motiv sa faca scandal, s-a suparat si pe ei si nu mai vorbeste cu nimeni care ma primeste in casa sau vine la nunta mea.

Dupa cum am mai spus: daca nu ar fi trist, ar fi hilar.

Sunt relativ linistita si impacata cu ce va urma (ati avut dreptate, aveam nevoie sa ma duc la o manastire sa ma linistesc) si ma ocup intens de pregatirile de nunta.

Daca apar ceva noutati va mai tin la curent........si cum am promis revin cu poze de la nunta.............iar peste un an cu situatia la zi :)
Ma bucur, draga Ioana, ca ati primit aceleasi sfaturi si de la preoti. Inseamna ca nici noi n-am dat sfaturi gresite. Va trece, cu timpul, si supararea mamei, desi acum ti se pare ca va tine o vesnicie. E tipul de persoana care cedeaza greu, am cunoscut la viata mea astfel de persoane, foarte sufletiste dar si foarte acaparatoare, chiar dictatoriale, dar dupa ce le trece supararea sar sa te ajute. Insa, tu trebuie sa mentii pozitia de independenta, castigata atat de greu. Nu trebuie sa tii suparare ci doar distanta, adica sa nu permiti ca in intimitatea caminului vostru sa se intre intempestiv. Sa vii cu vesti de la nunta, te rugam.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote