Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Care-i treaba Aline? Ce sari asa in sus? Tu esti fara de pacat la acest capitol? Tu nu te trezesti niciodata in mijlocul unui scenariu imaginar?Daca Maria40 a fost sincera, acu` nu tre` sa dam cu piatra in ea!Din contra, s-o apreciem pentru sinceritate!
|
Ce faci melisa draga?!,uite eu stau linistit aicea si spal vase...ale duhului sfint si tu ma certi,se poate?am si io pacatele mele cele multe si nenumarate si ma lupt din greu cu ispitele si de cele mai multe ori vcleanu' vine cu pacalitorul si ma pacaleste.Insa nu ma trezesc in mijlocul unui scenariu imaginar fiind-ca stiu a cui regizor este, imi potrivesc traista pe spinare si o iau la goana, coana mare.Cu piatra nu am dat in nimeni ci mai ating elanul uneori cu sabia duhului,unora ce merg pe linga cale.acuma te rog nu incerca a face o virtute din sinceritatea mariei ca acest tip de sinceritate nu face bine nici ei.scriptura spune:evrei c.4 v1 caci orce arhiereu,fiind luat dintre oameni,este pus pentru oameni,ca sa aduca daruri si jertfe pentru pacate;deschide acia si ai sa vezi mai multe.
Lumina lina a Domnului sa lumineze pe toata lumea. Amin.