View Single Post
Vechi 14.05.2011, 08:51:58
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
citeste tot si ai sa intelegi singur.
am spus-o cu toata sinceritatea nu spre bataie de joc,ca unii citesc printre rinduri sau dau interpretari personale e cu totul altceva.Dumnezeu Sfintul si Alduitul mai stie ce si cum sa procedam[cum sa postam]sa nu producem zgirieturi la frati.aici pe acest forum exista un duh al neintelegerii, eu nu intru sa fac grupuri,bisericute,caci la judecata cea Dumnezeiasca vom da raspuns personal pentru toate faradelegile noastre.eu intru sa fac comentarii legate de viata crestina fara sa ocolesc binisor pacatul ca ar fi o nedreptate din partea mea.ceia ce spun se bazeaza pe sf.scriptura,sf.traditie,proloage,si invatatura bisericii dreptmaritoare,dind mereu citate ca suport a ceia ce spun.ca uneori ce spun eu condamna[fara voia mea]pre mai multi ce stau incatusati in starea de pacat generalizata si uneori intretinuta cu mare grija de multi useri,dind vina pe neputinte ce combat invatatura sfintilor ce pentru mine sunt SEMNE de circulatie in drumul spre eternitate, si o spun cu toata convingerea.apostolul zice:calcati pe urmele mele,nu sa calcam invatatura buna in picioare si sa instalam aprecierile si invataturile ce mintea stapinita de pacat[nu fac exceptie nici eu de aceia ma feresc de idei personale]le mixeaza cu ajutorul vicleanului si cind nu esti atent iti baga seminte in mixerul ce prepara hrana cea duhovniceasca incuibindu-se cu timpul si incoltind buruienile si balariile desertaciunilor,slabicunilor uneori voite ce desparte pre om de Dumnezeu.
nu sunt mai bun ca nimeni ci din contra sunt cel mai pacatos om nu de pe forum nici din tara ci de pre pamint.sunt o lichea si un cesetor ce vreau sa cersesc nemurirea sufletului,si vreau sa o primesc cit mai usor fara eforturi de vointa,de la bunul Dumnezeu.
In atentia tuturor celor ce cred ca le-am gresit cu ceva in fata lui Dumnezeu:va rog sa ma iertati fratilor intru Hristos pe mine cel de trei ori pacatos si afurisit ce nu stiu sa fi facut vriun lucru bun in fata lui Hristos Blindul Judecator.
multe binecuvintari de la Domnul.Amin.