Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Vrei sa vezi un atac la persoana? Facut fara sa fi adresat un cuvant domnului Horatiu?
uite aici: Postat de HoratiuM pentru mine, cu dedicatie:
``Oi rătăcite la păscut
Dacă ai probleme cu "filosofia aceasta elucubrantă", prietene, există o grămadă de alte thread-uri pe forum și o grămadă de alte replici la thread-ul ăsta. Nu e cazul să vii să arăți cât de elucubrant ești dacă n-o înțelegi. N-ai dinți pentru mâncarea asta, ia înapoi sticla cu lapte și nu mă mai plictisi prin comentarii frustrate.``
Cu alte cuvine: ia mai lasa-ma in pace tu proasto, ca si asa nu intelegi nimic. Nu ma mai plictisi, hai go. Cam asa suna. Nu? Cam asta a vrut sa imi spuna Horatiu? Am inteles bine nu?
Deci eu proasta nu inteleg gradul inalt de discutie al domnului cu fire analitica si inclinatii spre speculatii filozofice. Asadar eu proasta pot fi jignita grosolan ca doar sunt proasta si nu are importanta.
Si cand te gandesti ca e aceeasi filozofie de care tu spuneai ca e antihristica.
"Vad multa iubire pentru aproapele pe acest forum plina de impartialitate si corectitudine."
Fiecare suflet este important. Nu conteaza cate facultati ai, cate studii, cate averi, chiar nu conteaza. Nu conteaza pozitia in societate, nu conteaza ca esti cersetor sau print, nu conteaza ca esti mai destept sau mai putin destept, nu conteaza.
Sfantul Teofan Zavoratul ne invata ca atunci cand ajungem in fata Domnului, nu o sa putem spune ca stim sa intelegem cutare filozofie, ca stim cutare stiinta, ca stim sa comentam frumos un film, un teatru, ca stim sa scriem piese de teatru sau muzica, ca am condus o tara, sau ca am stiut sa vorbim frumos. Nu o sa spunem ca am construit nave, sau palate, sau ca am calatorit . Nu. Se va uita la haina sufletului nostru daca e curata sau plina de murdarie. Atat.
Eu stiu ca sunt mica, si recunosc asta. Sunt pacatoasa si nu ma ascund. Asta sunt.
Doamne ajuta!
|
Poate ca totusi nu te-a atacat "din senin". Poate ca l-a ofensat
mesajul tau anterior.
Pentru ca el s-a deschis in cateva mesaje lungi si s-a straduit sa exprime ceea ce a gandit el, concluziile lui etc.. deci s-a oferit pe sine spre a fi criticat apoi in cateva cuvinte de oameni care nici macar nu au facut efortul sa inteleaga ce a spus el acolo. Eu asa vad lucrurile.
Si daca vei spune ca "filosofie elucubranta" nu se referea la postarile lui... pai cred ca aplici din nou metoda "hit and run" ( adica un act de lasitate - sau..
tu esti de vina cand ai stat prea aproape cand eu dadeam cu parul dupa muste.. sau dupa dusmani la modul general)
(La un iq cu greutate ar trebui sa stii ca este filo-sofie (iubire de intelepciune), nu filozofie ca in postarile tale.. nu o lua f personal.)
Oricum, el a avut o
postare care mie mi-a placut foarte mult (indiferent daca sunt sau nu de acord cu tot ce spune acolo).