View Single Post
Vechi 20.07.2007, 15:45:22
Casiana Casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2007
Implicit

Draga Tamara!
In primul rand bun venit!
E bine ca mergi la vecernie cu prietena ta dar trebuie sa mergi si la slujbele de dimineata si cele din zilele de sarbatoare ca sa poti sa spui ca stii ce se intampla in biserica ortodoxa. Apoi e nevoie sa ii mai citesti si pe Sfintii Parintii ca sa poti sa faci o astfel de afirmatie. Insa este de apreciat faptul ca fiind catolica mergi si la biserica ortodoxa. Din pacate multi dintre ortodocsi nu merg la slujbele savarsite in biserica catolica pt ca na se canta la orga si nu e acceasi solemnitate ca la noi si de aia suntetii dupa parerea unor indoctrinati eretici. Dar tu nu baga in seama asta! Treci pese! Oricum eu nu am inteles niciodata de ce se mai face acea saptamana de rugaciune pt unirea bisericilor care din cate stiu eu este in ianuarie. Poate asa ca sa ne aflam in treaba.
Cat despre indreptarul de spovada.................. ala e facut asa pt cei care vor sa atinga perfectiunea si nu stiu cum. Sunt multe lucrurii absurde acolo. Pe caldura asta daca refuzii sapunul ca e pacat, o sa te refuze si pe tine societatea pt ca esti nespalat. Suna urat dar e realitate.
Cam atat am eu de spus!
Doamne ajuta!
Reply With Quote