Citat:
În prealabil postat de anna21
Poate ca totusi nu te-a atacat "din senin". Poate ca l-a ofensat mesajul tau anterior.
Pentru ca el s-a deschis in cateva mesaje lungi si s-a straduit sa exprime ceea ce a gandit el, concluziile lui etc.. deci s-a oferit pe sine spre a fi criticat apoi in cateva cuvinte de oameni care nici macar nu au facut efortul sa inteleaga ce a spus el acolo. Eu asa vad lucrurile.
Si daca vei spune ca "filosofie elucubranta" nu se referea la postarile lui... pai cred ca aplici din nou metoda "hit and run" ( adica un act de lasitate - sau.. tu esti de vina cand ai stat prea aproape cand eu dadeam cu parul dupa muste.. sau dupa dusmani la modul general)
(La un iq cu greutate ar trebui sa stii ca este filo-sofie (iubire de intelepciune), nu filozofie ca in postarile tale.. nu o lua f personal.)
Oricum, el a avut o postare care mie mi-a placut foarte mult (indiferent daca sunt sau nu de acord cu tot ce spune acolo).
|
Mulțumesc pentru apărare.
Numai că te contrezi cu fantoma unei... "mori de vânt". Adică ea nu va înceta să se rotească oricât de rupte i-ar fi paletele. Eu am încetat de ceva vreme să-i mai răspund.
În genere, nu poți judeca omul pe internet. Dar aici, din păcate, deja se vede cu ochiul liber cu cine avem a face. Cu vremea, va trebui să postezi tot mai multe comentarii la adresa ei în care să-i explici toate evidențele și să i le argumentezi; apoi, să-i argumentezi argumentele prin care i-ai argumentat evidențele și să-i mai și demonstrezi cum sunt, de fapt, evidențele. Mai ales că acum își și arată caracterul: i l-ai descris bine când ai spus că e ceva de genul "hit and run". "Smerenia" de care face mereu caz de fiecare dată când insultă ș-apoi confiscă fără jenă și lamentându-se statutul de victimă, mie-mi aduce aminte de gluma unui abate francez care spunea: "În materie de umilință, desfid orice concurență."
Cea mai bună soluție aici este ignorarea, crede-mă. Altfel îmbătrânim lângă tastatură. Or, eu zic că e bine să avem o bătrânețe fericită...