View Single Post
Vechi 15.05.2011, 13:56:17
ioan_strainul
Guest

Arrow "@ yasmina

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Si totusi ce legatura are un proverb popular cu invatatura crestina?
Daca ne-am casatori cu cineva doar dupa ce il cunoastem f bine,eventual dupa consumarea sacilor de sare,am cadea in curvie-o viata traita in curvie doar pt aprofundarea cunoasterii celui de langa tine...?!?!?

Parintii mai si exagereaza uneori in relatiile cu proprii copii,nimeni sub soare nu este indeajuns de bun pt copiii lor;isi pun copiii pe un pedestal astfel ca devin idoli pt ei.
Masura in toate!
Iubita mea surioara iartama dar eu nu am spus ca cineva sa tariasca In curvie departe de mine acest gInd.
Mam referit la faptul ca nici dupa ce am consumat acea sare nu ne cunoastem reciproc Intre noi .
Vrajmasul omului sta si asteapta sa rabufneasca din adIncul nostru cu patimile trecutului si de cele mai multe ori chear si reuseste, pt ca noi nu ascultam pe Dumnezeu crezInd ca noi putem sa schimbam ceva In mesul lucrurilor.
As mai adauga ca noi chear ne impotrivim vointei lui Dumnezeu .
Nu spune si Biblia ca din greselile altora poti sa Inveti ceva bun???
Eu sunt sarman si lipsit Intelepciunea lui Dumnezeu si nu trbuie sa va luati dupa mine dar nu pot crede ca aceasta M A M A sa fie nebuna sa doreasca ficei ei raul, dincontra cred ca vrea sa o fereasca de rau sau de a experimenta ceva ce sa dovedit ca nu are veata lunga de catre alti care au cercetat si au scris aceste evenimente de comportament ale oamenilor patimasi care se stapInesc o perioada dar revin la deprinderile trecutului lor, si uni cu mai multa patima.

Doamne Dumnezeule daruieste noua sa facem voia ta si sa plinim porucile tale amin amin amin +++ +++ +++ +++ S L A V I T sa fie D O M U L In veacul veacului amin
Reply With Quote