Subiect: Ajutor urgent
View Single Post
Vechi 15.05.2011, 16:02:22
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de stasylena Vezi mesajul

Ca Dumnezeu a ales sa nu raspunda rugaciunilor noastre pentru vindecarea trupului, cu siguranta asta e solutia benefica noua, tuturor.

Aspectul cel mai important consta in faptul ca un om, in urma acestei suferinte, si-a salvat sufletul.

Boala asta a fost o binecuvantare, nu un cosmar.

am cautat , in primul rand , vindecarea sufletului si salvarea lui, am plecat ochii mintii la Sfintele Icoane, ne-am bucurat de darul de mare pret al Sfantului Ierarh Nectarie, de Sfantul Maslu si Sfinta si Dumnezeiasca Impartasanie.
Fara cuvinte!
Multumesc Elena. Ne-ai aratat pe viu o lectie de depasire a suferintei prin acceptarea ei ca mod de a curata sufletul;
o lectie a sotului tau ca a inteles ca boala ii e spre mantuire, o lectie ca a inteles paradoxul Crucii si cuvintele lui Hristos: "cine va voi să-și scape viata, o va pierde; dar cine si-o va pierde pentru Mine, o va afla".

Hristos sa-l primeasca in bratele Lui iar pe voi sa va mangaie!

''sfarsit crestinesc vietii noastre...si raspuns bun la infricosatoarea judecata a lui Hristos, de la Domnul sa cerem"
Chiar fara cuvinte...

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Vasile alaturi de cei drepti si sa-i ierte lui toate pacatele facute pe pamant cu voia sau fara voia sa! Pe voi sa va intareasca Dumnezeu iar Maica Domnului sa va ocroteasca si sa va aibe mereu sub Sfantul Ei Acoperamant!

Last edited by Melissa; 15.05.2011 at 16:10:38.
Reply With Quote