View Single Post
Vechi 15.05.2011, 16:24:38
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Mai Aline, comparatiile si metafora pe care le-ai folosit ca sa descrii interventia lui Aghioritul, apartin doar mintii tale, nu realitatii..Se poate observa clar ca el a fost si este de buna credinta, neavand nici un scop meschin in mesajele lui. Iar daca batutul asta din palme de pe margine, crezi ca se adreseaza dreptatii, e o alta inchipuire de-a ta, pentru ca evidenta arata ca doar ti-ai racorit orgoliului ranit/ de Aghiorit..(ca sa inchei intr-o nota poetica, sa ma intelegi mai bine)
Gazeta De Scandal nu cunoaste povestea intreaga ce sa desfasurat si in privat:
ai cerut o parere ti-am dat un raspuns al bisericii ai fost nemultumita ti-ai gasit alinarea in aghioritul si acum imi dai in freza ca pe vremuri, nu prea ma ingadui de mult, dar nu iti am treaba fiind-ca ai dreptul la opinie.nu e batut din palme nici orgoliu ranit ci doar gura de ozon ce am primit fiind sufocat de sfaturile hai sa le zicem mai neautorizate ale sale in comparatie cu cele de ultima ora.asa si eu pot spune ca acest aghiorit are ceva imparteli cu monahii si ridica preotul de mir la rang mai inalt ce e o aberatie.ce am spus e doar o ideie ce nu tine neaparat si de adevar.de vrei ca cei doi sa continue discutia haide sa ii lasam, nu mai intervenii ca sa fac si eu la fel.ai privat fa-o de vrei poti scrie orce nu ma deranjaza sunt deasupra acestor lucruri.

Last edited by mihaila_alin; 15.05.2011 at 16:50:15.
Reply With Quote