View Single Post
Vechi 15.05.2011, 20:24:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Vrabia malai viseaza :) Mai citeste, Cristi si ce scrie MD pe alte topice despre Ortodoxie.
Posibil sa visez , posibil sa gresesc , caci sunt ca si tine , ca oricare altul de aici si de pretutindeni , cu bune si cu mai putin bune , cu pacate mai mari sau mai mici . . . , deci nu polemizez cu tine pe tema asta , dar sunt sigur , asa cum am mai spus si pe alt thread , ca biserica catolica se va reantoarce la normalitate , si va fi o singura Biserica Soborniceasca si Apostolica - Biserica Ortodoxa , caci altfel crestinismul nu va avea nici o sansa reala de izbanda , ori Dumnezeu nu dormiteaza precum cred unii binevoitori de aici si de pretutindeni ! Sunt convins ca ai auzit de proorociile in care se arata ca acesta este ultimul papa . . . Nu stiu , personal , daca o sa mai apuc aceste vremuri minunate , tu ai toate sansele , dar sunt convins ca asa va fi ! O saptamana binecuvantata , draga Mirela !