Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Eu cred ca intelegeti complet gresit. Chiar daca unii dintre ortodocsi considera Biserica Catolica eretica, noi, catolicii, stim ca si ortodocsii sint slujitori ai aceluiasi Domn. Iar daca un madular se bucura, toate se bucura. Daca dumneavoastra, ortodocsii, ati fi celule sanatoase ale Trupului, de oxigenul filtrat de aceste celule ar beneficia tot Trupul, deci inclusiv noi. Sa dea domnul sa fie bisericile ortodoxe pline de crestini autentici, traitori, care prin trairea si exemplul lor sa fie adevarati ostasi ai Lui Isus Cristos. Cum si eu ma lupt sa fiu slujitoarea Lui, de dragul vostru Domnul nostru m-ar ierta si pe mine, pentru ca e milostiv si indurator.
Din pacate noi ne pierdem in polemici in loc sa stergem praful din Templu, Templu pe care ar trebui zilnic sa-l ingrijim in asteptarea Lui...
|
Eu cred ca intelegeti dvs gresit. Mai bine uitati-va la postarile anterioare pline de ironie, ca sa nu folosesc un termen mai dur ale lui Mihnea Dragomir fata de tara in care traieste si el, de bine, de rau si fata de religia "frateasca" majoritara, care a fost si a strabunilor lui - remarci pe care le-a exprimat si mai dur altadata - si veti intelege ca nu iese fum fara foc.
Nu v-a reprosat dvs nimeni ca sunteti catolica sau ca nu Il slujiti pe Dumnezeu, si noi, cei din BOR, stim ca BC si BOR sunt biserici surori, dar stiti ca intre frati tot timpul sunt dispute. Nici lui Mihnea nu i-a reprosat nimeni faptul in sine de a fi catolic sau ca nu il slujeste pe Dumnezeu, ci gravele injurii si acuze aduse Bisericii "surori" si tarii in care traieste. De parerile sale personale despre Inchizitie eu personal nu mai conmentez nimic.