Subiect: Bioenergii
View Single Post
Vechi 20.07.2007, 18:37:41
bate_vantul bate_vantul is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
problema ta ^nu pot sta la Bis.nefiind obisnuit de mic^este de fapt alta,pe care trebuie s-o constientizezi:fiindca te duci pe la tot felul d energoterapeuti cu ai tai fii convins ca-si baga dracul coada si te trage de maneca afara din Biserica.Se intampla f.subtil:te ia durerea de cap,ori te dor salele etc. si simti de cele mai multe ori o neliniste,de-ti vine sa pleci din Biserica si uiti de cele mai multe ori de ce ai venit.Ori daca nu esti un tip care se roaga gandul (cel mai adesea)iti zboara:ba cum se imbraca x,ba cum se machiaza,ba ca n-are batic y,ba ca baba de la lumanari e sarita dupa fix...te recunosti?roaga-te,daca esti bolnav fizic,sufleteste du-te la Sf.Maslu si nu la mama Omida(variante moderne).
Deci, nu am mai fost niciodata la energoterapeuti, inainte, nu ma dor salele, nici capul, cu exceptia unor polipi de care am fost operat de vreo 3 ori nu am nici o alta problema medicala majora, io nu observ ca nu poarta batic ca la noi nu se poarta batic (da, nu is bucurestean, is ardelean care locuieste in bucuresti).

Batrana de la lumanari nu e sarita, are doar un chef de vorba (nu in timpul slujbelor, normal) foarte mare... In plus, nu stiu la ce te referi cu anuntul din ziar, ca nu am dat, iar banii cand ii pun nu e nimeni in biserica, decat io si doamna de la lumanari, caruia nu ii prea pasa de ce pun io...

Totusi, am doar 17 ani, si s-ar putea sa fie de la varsta.

Cred ca am lamurit situatia, voi cam nu prea credeti in chestia asta, eh, io o sa ma duc ca trebuie... altfel se supara tata.

PS: Puteti sa cititi posturile mele in loc sa le scanati ????