Subiect: Dinozaurii
View Single Post
Vechi 16.05.2011, 14:51:58
Claudiu_Zel Claudiu_Zel is offline
Banned

Data înregistrării: 11.03.2011
Implicit

Pe mine personal nu m-ar consola sa cunosc treburile astea...nu vad nici un folos sufletesc in informatia asta...si aici aplic ''crede si nu cerceta''

insa...am o oarecare teorie in minte...desigur ff probabil sa nu fi adevarata, insa am cladit asa... o oarecare imagine cand mi se mai rataceau gandurile hai-hui si pe la tema asta ... sa zic asa :))

La inceput era raiul ... o comuniune dumneezeasca intre material si spiritual ... intre pamant si ceresc ... atunci inca nu era timp, deoarece totul era conceput sa fie nemuritor ...

Diavolul, cand a ispitit pe om, a intrat in corpul unui sarpe ( dinozaur ), si stiu ca am citit ( nu mai stiu exact unde ), de la ceva Parinti, o descriere a acestui sarpe ca stand in 2 picioare si cred ca am vazut si picturi bisericesti in care era reprezentat astfel ( coincide cu imaginea dinozaurului ). Si cand Dumnezeu a blestemat pe sarpe ( nu stiu exact citatu biblic ), l-a pedepsit sa se tarasca ... si stim cu totii ca urmasii dinozaurilor ( reptile, crocodili, serpi ) toti se tarasc. Iar in momentul acela, cand Adam si Eva au fost izgoniti din Rai, a luat contur timpul, intr-o clipa dumnezeeasca si dinozaurii care nu se tarasc toti au fost nimiciti. De aceea e asa mare discrepanta intre anii biblici si cei stiintifici ( 65 millioane ani de la dinozauri ... 7500 ani de la Adam si Eva ). Deci dau dreptate si stiintei si bibliei, iar golul acela de timp ramane ascuns in enigmele infinite ale lui Dumnezeu.
Repet, e doar o oarecare povestioara, creata de mintea mea ''plimbareata'' ...
Reply With Quote