View Single Post
Vechi 20.07.2007, 19:25:21
Tamara Tamara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
Citat:
Din pacate multi dintre ortodocsi nu merg la slujbele savarsite in biserica catolica pt ca na se canta la orga si nu e acceasi solemnitate ca la noi si de aia suntetii dupa parerea unor indoctrinati eretici.
mda, multumim si tie. indoctrinatii aia respecta niste canoane. este interzis instrumentul muzical... din motive pe kre chiar nu stau sa le explic. te provoc sa le cauti. ereticii aia stiu k unele pasaje din rugaciuni nu corespund invataturii Sfintilor Parinti... si, mai ales, din punctul nostru de vedere fiind niste schismatici si eretici e clar k nu se pogoara Duhul Sfant la slujbele lor... concluzia, ce rost are sa mergem la slujbele lor?
Auzi hai sa nu ne certam pe teme de dogma pentru ca nu are rost. nu am scoate-o niciodata la capat. Te rog sa iti cer scuze. Nu poti sa spui ca noi catolicii suntem eretici. Credem in Dumnezeu la fel ca si voim nu ne inchinam la idoli sau alte chestii de genu. In plus cine spune ca ceea ce zic Sfintii parinti este corect. Nici noi nici voi nu am trait pe vremea lui Cristos si nu stim exact ceea ce s-a intamplat atunci. In plus biblia a fost scrisa de oameni si tot omul o interpreteaza. ca o interpretam diferit....asta e cu totul alta problema.
Diferentele de dogma sa le discute clericii....noi nu suntem in masura sa facem asta.
Suntem oameni....aici se discuta de valorile crestine ....nu despre diferente de dogma. Lasa tema asta pentru persoane care au interese in acest sens.
In plus...daca se vrea unirea bisericilor....cred ca ar trebui sa se inceapa cu o intelegere intre noi laicii.
Nu poti sa arunci vorbe in vant asa de usor.
Reply With Quote