View Single Post
Vechi 16.05.2011, 23:32:08
ioan_strainul
Guest

Implicit "@yasmina

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Da,dragul meu...Cateodata am si eu niste interpretari de toata jena,te rog sa-mi ierti graba cu care m-am aruncat!
Tu trebuie sa sti mai bine cata DRAGOSTE simti pt copiii tai ,eu nu sunt parinte inca!
Dar stiu ca oricate greseli am facut mama nu m-a renegat niciodata,nici nu si-a dorit sa nu ma mai vada,nu a avut atata mandrie pt propria persoana!M-a iubit cu tot cu greseli si cu parti negative,caci asa iubesti cu adevarat!
Nu si-a dorit sa se mandreasca pe la cunostiinte cu ultimele mele realizari,si-a dorit doar sa-mi fie bine si uite ca binele asta al meu a sacrificat de multe ori binele ei!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++
Iubitiva uni pe alti precum si eu vam Iubit pe voi este porunca MIntuitorului, Iar alta spune ca atunci cInd pacea vom Iubio pururi si va fi dragoste Intre noi atuncea lumea va cunoaste ca suntem Ucenici Lui Hristos .
Vezi tu nu toti cei ce zic Doamne Doamne si se numesc ortodoxi vor si intra In Imparatia cerurilor ce aceia care stiu sa se sacrifice pentru alti cum a facut si iubita ta ta mama vor vedea pe Dumnezeu , sa ne ajute Parintele cresc sa putem duce si noi crucea si sa urcam pIna la capat In Imparatia creurilor.
sa nu crezi vreodata ca mas supara pe cineva ca nu ma supar pentru tot binele din lumea aceasta , cai goana dupa vint si desertaciune tot ce este sub soare cum spune proorocul .
Dincontra la fiecare rugaciune ce o Inaltam In comun sara sau peste ziua ma rog ca Bunul nostru MIntuitor sa ne lumineze pe toti cu Lumina cunostintei lui si sal recunoastem numai pe El Domnul si MIntuitorul nostru si numai lui sa ne Inchinam ca numai Lui se Cuvine toata Slava si Inchinaciunea In veacul veacului amin

S L A V I T sa fie D O M N U L In veacul veacului amin
Reply With Quote