View Single Post
Vechi 17.05.2011, 11:07:26
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
"O ,Preasfanta,Preacurata,Preanevinovata si neintinata Fecioara,roaga pe Hristos,Fiul tau si Dumnezeul nostru,pentru mine pacatosul,ca tu esti ajutatoarea pacatosilor si celor fara de ajutor,tu esti liman celor inviforati,mangaierea lumii si celor de prin inchisori slobozenie si scapare.Tu esti aparatoarea celor bolnavi si datatoare de sanatate.Tu esti intarirea calugarilor si nadejdea mirenilor.Tu esti rabdarea vaduvelor.Tu esti lauda ,veselia si cununa fecioarelor.

O ,Preasfanta de Dumnezeu Nascatoare,Imparateasa si Doamna tuturor,apara-ma si ma pazeste sub acoperamantul aripilor Tale,sa nu se laude si sa nu rada de mine satana,smintitorul sufletelor omenesti ,si nu lasa sa se apropie de mine intunecatul vrajmas.

Miluieste-ma pe mine pacatosul si intunecatul cel cufundat in pacate multe,carele cu uratele mele lucruri am maniat pe Facatorul meu si Dumnezeu; de aceea ,Doamna mea ,sub acoperamintul tau alerg si cu umilinta ingenunchind,ma rog tie cu lacrimi ca sa imblanzesti pe Fiul Tau,dulcele meu Iisus,si datator de viata al tuturor,ca nu dupa multele si necuviincioasele mele fapte sa ma osandeasca,ci cu indurarile si iubirea sa de oameni,sa ma miluiasca."
Reply With Quote