View Single Post
Vechi 17.05.2011, 12:30:32
mihaila_alin
Guest

Exclamation

Citat:
Īn prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Bine zici!
Au si apusenii imbulzelile lor... la reducerile de preturi.

Or fi romanii necivilizati, needucati, nesimtiti dar eu ii iubesc din toata inima mea. Prefer, am preferat sa traiesc "imbulzita" si "inghesuita" printre ei decat printre "icebergurile" din "lumea civilizata". Este un lucru urat sa vorbim de rau poporul din care ne tragem. Este ca si cum i-am vorbi de rau pe cei din familia noastra.
Si putin patriotism nu strica in vremuri de saracie creata si intretinuta de cei ce cu grije au fost alesi si chear le place neunitatea noastra de vointa ca natie, de zici ca nu-s de aici.pe noi cei de acuma pare-se nu ne mai leaga nimica.in vremurile de rastriste de erau romani ca acum probabil fluturau in steaguri alte culori decit Iubitul Tricolor care e al nostru, e fala poporului lasat mostenire de inaintasii nostri sa nu uiti romane:fiecare mm.patrat din steag e stropit abundent cu singe de eroi chear martiri.sa nu uiti Darie ca ai o,obligatie morala sa il pastrezi intreg si sa il predai generatiilor ce vor urma.si celor ce vorbesc de rau acest popor batjocorit si de straini mai tot timpul[fara vina]ma refer la romanii ce batjocoresc natia lor, ca nu fac ei exceptie, oricit de speciali se cred,le spun traditionalul:MUCLES.
Reply With Quote