Citat:
În prealabil postat de maria40
Intotdeauna cand sunt probleme sunt din cauza banilor si a intereselor meschine....
Patriarhul Daniel nu-mi inspira incredere am senzatia ca tot ce face este doar pentru a imbogati (material) ograda bisercii ortodoxe.
|
Aha, si "senzatia" ta, este norma si dovada ca asa e..
Citat:
Cred in Dumnezeu cu tarie, dar, nu sunt de acord cu unele lucruri facute de catre cei care zic ca-i slujesc Lui. Ma scarbeste cand vad enoriasii ca pupa mana preotului nu e nici sfant nici neprihanit ca sa fac asta.
|
Asta arata ca nu stii de ce se face treaba asta..
Probabil nici icoanele nu stii de ce se saruta, vorba aia, is doar bucati de lemn si metal, nu?
Citat:
Se tot spune TREBUIE sa ne spovedim ca sa ne ierte Dumnezeu pacatele dar dupa cum stim cu totii pe vremea odiosului unii dintre slujitorii bisericilor erau cei care furnizau informatii la secu.
|
Pai daca e sa o iei asa, la o adica nici pe la Liturghie n-ar trebui sa dai.
Ca doar e slujita tot cu preoti, si unii din ei furnizau informatii..
Citat:
Atunci erau altfel de probleme cu biserica acum sunt altele. Cel mai bine te rogi in camaruta ta bunului Dumnezeu ca doar EL te poate ajuta sa treci peste toate ca de la oameni n-ai ce astepta.
Dumnezeu sa ne ajute!
|
Sigur ca da, ca un sfant autentic in viata aflat in pustie, el bun si mai presus decat rautatile celor din jur, aproape de Dumnezeu prin propriile sale puteri si dorinta netarumurita de bine in gand si fapta..