View Single Post
Vechi 25.07.2006, 16:40:42
iliecata2003 iliecata2003 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.07.2006
Implicit

Chiar cada este in concediu la munte Slverstar, vreau sa iti scriu si eu cate ceva, in speranta ca le vei citi la intoarcere. O sa iti spun mai multe intamplari de-ale mele care ma fac sa cred ca suftele dupa moarte continua sa traiasca si ca ne ajuta de acolo de sus unde traiesc alaturi de Dumnezeu.
1.Tatal meu a murit acum 6 ani la mine in brate, privindu-ma. M-am zbuciumat mult, m-am ocupat de toate cele crestinesti pt ca mama si sora mea erau prea distruse. La cateva zile dupa inmormantare m-am dus la el la cimitir singura. De cum am intrat pe poarta parca mi s-a pus un val pe ochi, astfel incat nu mai eram in stare sa recunosc aleea unde era cavoul tatalui meu. Nu stiu cat timp m-a plimbat asa orbeste, dar la un moment dat, m-am asezat pe o cripta goala, pt ca nu avea cruce, am inceput sa plang si am spus "tata de ce nu ma lasi sa vin la tine sa te vad?" si valul de pe ochii mei s-a ridicat si am vazut cu stupoare ca de fapt cripta pe care stateam era f aproape de cavoul tatalui meu.
2. Dupa ce tata a murit surorii mele ii era frica sa doarma pt ca era destul de mica si nu prea intelegea cum e treaba cu moartea. Am incercat sa ii explic ca nu se va intampla nimic rau si sa se linisteasca. In noaptea aceea l-am visat pe tata care mi-a spus ca surioara mea nu o sa il vada in vis decat dupa ce nu o sa ii mai fie frica de el, si asa a fost.
3. Acum 4 ani am avut o boala destul de grava si nimeni nu a reusit sa imi spuna ce anume am. Cu o noapte inainte de a ma opera mama l-a visat pe tata care o ruga sa aiba grija de mine pt ca voi avea o mare cumpana si cu nici un chip sa nu ma lase singura. Pe mine m-au operat noaptea si nu i-au lasat sa stea cu mine, si era sa mor din cauza unei greseli facuta de o asistenta, dar Dumnezeu mi-a dat zile. La 2 zile dupa operatie l-am visat pe tata care ma invata cum sa ma ridic din pat, cum sa ma misc si ce sa fac pt a ma face bine repede si eu am facut tot ceea ce mi-a spus el si totul a fost bine.
Si au mai fost destule astfel de intamplari, recent legate si de bunicul meu care a murit acum aproape 2 ani in noaptea de Sfantul Andrei.
Puteti sa ma judecati cum vreti, dar eu vreau sa cred ca Dumnezeu imi vorbeste prin intermediul tatalui meu pt a ma ajuta sa inteleg mai bine ce o sa mi se intample si pt a ma apara de rele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti
Reply With Quote