Minuni ale sfantului ioan rusul
Sfantul IOAN RUSUL a facut cateva minuni si cu mine.In anul 2008 am avut o problema destul de serioasa de sanatate(o hemoragie puternica );m-am rugat cu ardoare la Sfantul Ioan Rusul, am citit acatistul si minunea n-a intarziat sa apara.Printr-un concurs de imprejurari am ajuns intr-un spital renumit din Bucuresti si in urma unui control, medicul mi-a prescris un tratament, iar a doua zi -nici urma de hemoragie.,,Intamplator " biserica din orasul meu, unde merg in mod regulat la Sfanta Liturghie, poarta si Hramul Sfantului Ioan Rusul.I-am multumit Sfantului pentru ajutorul acordat si totodata l-am rugat sa faciliteze cumva ajungerea mea la moastele sale din Grecia (sincer, in sinea mea am zis ca ,,asa ceva nu-i posibil').Minunea insa n-a intarziat; m-am rugat pt asta in luna aprilie si in luna noiembrie eram in pelerinaj in Grecia , la manastirea din insula EVVIA si la manastirea SF NECTARIE din INSULA EGHINA. O adevarata minune....Anul trecut pe data de 26 mai mi-a venit asa dintr-o data chef sa fac ordine intr-un sertar cu carti ; mi-a cazut in mana cartea cu minunile Sfantului IOAN RUSUL; am deschis exact la articolul ,,ASA SUNT UITATI PRIETENII?" Imediat m-am intrebat oare cand este ziua lui?.A doua zi era ziua lui -27 mai.Acum ma rog Sfantului pentru o alta problema pe care odata rezolvata am s-o impartasesc tuturor. DOAMNE AJUTA !VIORICA
|