View Single Post
Vechi 17.05.2011, 22:22:45
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Vreau sa spun ca eu, personal nu cred in datele,statisticile lor, ale americanilor, canadienilor... Sunt minciuni. Parerea mea...
Un studiu statistic poate fi respins daca metodologia e dovedita ca fiind incorecta, nu in functie de cine si unde e facut. Si mai ales nu pentru ca e in contradictie cu parerea ta.

Daca crezi ca sunt minciuni, inseamna ca ai si argumente sa sustii asta, nu doar o "parere". Astept comentariile si argumentele legate de asta.

Citat:
Stiu ca va voi dezamagi insa nu am auzit de TED si nici nu ma intereseaza cu ce se ocupa...
Aha. Nu stii cine sunt, cu ce se ocupa, dar in schimb stii sigur ca totul e o minciuna. Deci despre ce vorbim, atata timp cat de fapt nu te intereseaza decat sa citesti pareri care coincid cu ale tale?

In alta ordine de idei, uite aici despre TED:

http://en.wikipedia.org/wiki/TED_(conference)

Citat:
Acest Pinker imi este total necunoscut. Despre un om cu adevarat important afla toata lumea, inclusiv prostii.Si, de-asta zic, daca eu n-am auzit de Pinker, inca nu e celebru...
Probabil nu ai auzit nici de wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Pinker

La fel cum probabil nu ai auzit de o gramada de oameni a caror munca a produs rezultate de care te beneficiezi in fiecare zi.

Dar da, asa e. Daca nu ai auzit TU de ei, sunt toti o adunatura de neica nimeni. Tu esti validarea suprema.

Citat:
Din nefericire si contrar datelor ted-ului si pinkerului violenta a crescut
Sa inteleg ca ai efectuat un studiu care s-a ocupat de istoria si intensitatea violentei pe mapamond de la timpurile biblice incoace? Nu de alta, dar Pinker asta a facut.

Pune-l pe masa, ca altfel vorbim vorbe.

Citat:
Si din filmulet nu am inteles mai nimic. Nu stiu prea stiu engleza.
Si te-a interesat atat de tare filmul ala ca nici nu ai observat ca are subtitrari in romana.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote