Citat:
Īn prealabil postat de konijiro
Un studiu statistic poate fi respins daca metodologia e dovedita ca fiind incorecta, nu in functie de cine si unde e facut. Si mai ales nu pentru ca e in contradictie cu parerea ta.
Daca crezi ca sunt minciuni, inseamna ca ai si argumente sa sustii asta, nu doar o "parere". Astept comentariile si argumentele legate de asta.
Aha. Nu stii cine sunt, cu ce se ocupa, dar in schimb stii sigur ca totul e o minciuna. Deci despre ce vorbim, atata timp cat de fapt nu te intereseaza decat sa citesti pareri care coincid cu ale tale?
In alta ordine de idei, uite aici despre TED:
http://en.wikipedia.org/wiki/TED_(conference)
Probabil nu ai auzit nici de wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Pinker
La fel cum probabil nu ai auzit de o gramada de oameni a caror munca a produs rezultate de care te beneficiezi in fiecare zi.
Dar da, asa e. Daca nu ai auzit TU de ei, sunt toti o adunatura de neica nimeni. Tu esti validarea suprema.
Sa inteleg ca ai efectuat un studiu care s-a ocupat de istoria si intensitatea violentei pe mapamond de la timpurile biblice incoace? Nu de alta, dar Pinker asta a facut.
Pune-l pe masa, ca altfel vorbim vorbe.
Si te-a interesat atat de tare filmul ala ca nici nu ai observat ca are subtitrari in romana.
|
Studiul statistic de care vorbesti tu si prietenul tau pinker este in contradictie cu parerea mea personala pe care mi-am facut-o eu singura in urma celor observate de mine in tara mea de-a lungul intregii mele vieti. Nu am publicat-o. ...Deocamdata...
Presupun ca am dreptul sa nu cred in statisticile acestui domn, nu? Nu am nevoie de argumente ca sa dovedesc ca nu cred in afirmatiile domniei sale.
Pe mine nu ma impresioneaza "un nume" cu renume. Eu cred sau nu, imi place sau nu ce zice, ca face sau cum canta "cineva-ul"... Citesc tot felul de pareri cu care sunt sau nu sunt de acord. Imi exprim o parere personala si nu o impun nimanui. Doar o expun.
Ai dreptate. Nu-i cunosc pe toti cei care au contribuit la confortul vietii noaste. Nu. Insa multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca a dat intelepciune unor oameni (necunoscuti de mine) care au inventat, de exemplu, roata...
Nu sunt validarea suprema insa pe mine personal nu ma impresioneaza pinker sau altii ca el si de altfel nici statisticile lor. Nu-i consider neica nimeni, Doamne fereste! Sunt OAMENI si sunt iubiti de Dumnezeu, asta fiind valoarea lor suprema.
Daca pinker a facut acest studiu, in ceea ce ma priveste, s-a ostenit degeaba. Prefer "studiile" Sfintilor Parinti.
Pe calculatorul meu filmul nu are subtitrare in romana
Noapte buna!