View Single Post
Vechi 18.05.2011, 09:44:29
Liviu33
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Și după câte văd, ești convins să mai fii încă 20 ori 200 de ani... De gustibus... Și cum împaci muzica psaltică cu muzica rock? Aș vrea și eu niște sugestii... în sufletul tău există vreo contradicție între ceea ce asculți preferențial față de ceea ce asculți în Biserică? Ești împăcat 100%? Dacă da, ascultă ce vrei... Înseamnă că ești un mare artist să poți concilia ritmuri și teme muzicale ireconciliabile, spun eu... Mă înșel?

P.S. Eu nu pot să-mi înving predispoziția rock care se suprapune, uneori, peste dorința de-a fi în consens, în orice fapt și act al zilei, cu mântuirea. E o luptă pentru mine.
Totul tine de starea de spirit! In general ma concentrez mai bine pe muzica ritmata, sunt o fire activa. Ma mai apuca nostalgiile si ascult si chestii lente, blues, jazz, clasica. Imi place sa ascult si mari voci, Whitney Houston si Christina Aguilerra sunt in topul preferintelor mele. Sa ma vedeti atunci cand calc rufe ce metale se dezlantuie! Sotia e mult mai ocupata decat mine si trebuie sa o fac eu adeseori.
La biserica pentru ca incep sa ma plictisesc, casc de mi se aud falcile trosnind cant, ma implic activ in slujba. Altfel deranjez si pe altii. Voce am, in scoala faceam parte din cor. La biserica unde merg se canta mai ritmat si slujba se termina mai repede. Astfel poate canta toata lumea pentru ca nu iti trebuie mari calitati vocale. Atmosfera iese super. Predica e scurta si ancorata in realitate, fara citate sau povestioare puerile. La 11 se termina slujba si e fain ca nu ai avut timp sa te plictisesti, ai fost ocupat tot timpul, toti au cantat si nu ai mai avut parte de vesnicele manifestari babesti.
Cred ca totul tine de felul meu de a fi!
Reply With Quote