Subiect: pot sa scriu...?
View Single Post
Vechi 18.05.2011, 11:49:56
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

ok,hai sa incep si...Doamne ajuta,..sa nu fie sters:)..sau mai rau,sa primesc ban(..Nici n-o sa fie plin de atacuri la adresa religiei cum am vazut ca fac unii autori,si nici excesiv de religios..!!Oricine doreste,poate comenta si critica(povestea,dar si personajele si faptele lor)..
Titi ajunse acasa dupa o zi de munca si,dupa ce se relaxa putin,continua sa lucreze inca,fiind foarte pasionat de serviciul sau.Sotia ii aduse de mancare si zise:
-Bine ca iti place serviciul tau!Sunt multi care abia asteapta sa termine cu munca!
-Mai am..cateva idei sa trimit prin e-mail si gata pe azi!Maine..stau acasa.Tu ce planuri ai?
-Vaai,nu ti-am spus,Titi!Ok,trebuie sa plec o saptamana din tara.Sunt probleme si lipsesc o saptamana.
-Succes!
-merci!
Apoi,cei doi petrecura o seara linistita.Chiar a 2-a zi,sotia lui pleca la aeroport si zbura din tara.El ramase singur,dar gasi refugiul in munca.Asa facu si zilele urmatoare,dar,din cand in cand,facea plimbari prin curte,bucurandu-se de ea.Insa se plictisi si,in ziua urmatoare se hotari sa mearga in oras,la plimbare pe jos.Se opri din cand in cand sa vada afisele cu filme,anunturile si ce mai era de vanzare pe la chioscuri.Cand obosi,Titi isi lua o sticla de suc si se aseza pe banca,intr-un parc.Dupa o vreme,un batran ceru voie sa se aseze si el accepta.Titi il ignora,dar el incepu discutia:
-Spune-mi,tinere,stii tu adevarul?
-Adevarul despre ce..?
-Despre lume,univers,tot ce ne inconjoara.Daca nu,uite,am aici o invitatie la un eveniment unde totul iti va fi explicat.
-Dar tu pentru cine lucrezi?
-Eu..reprezint un grup select de persoane care ne spunem ,,Cunoscatorii”,pentru ca noi stim toate secretele universului,totul despre viata,noroc,fericire,moarte,si multe altele.Ai vrea sa afli mai mult?
-Nu...eu sunt crestin!
-Am inteles,tu esti crestin.Ei bine,e bine sa fii asa.Dar tot ce crezi tu e doar o parte din adevar.Sunt sigur ca ai intrebari care te framanta.Vino cu mine si iti voi arata totul!Ai sa imi dai zece mii de dolari si o sa iti spun unde ne tinem intalnirile!
-Asa mult?
-Crede-ma,tinere,dupa ce o sa fii destul de evoluat in cunostintele noastre,cand o sa intelegi mai bine lumea in care traiesti si,mai ales,ce se intampla si de ce se intampla,o sa razi cand o sa iti dai seama ce suma mica a trebuit sa platesti pentru toate astea!
-Bine,fie,uite banii!se invoi Titi,apoi batranul ii dadu un fel de bilet de acces,pe care scria locul,data si ora urmatoarei sedinte.Apoi se desparti de batran si...realiza ca nu mai are bani decat de autobuz.Simti aglomeratia si isi dadu seama ca ii pare rau dupa bani.
Ajuns acasa,fu sunat de sotia sa,dar nu indrazni sa ii spuna ce facuse.Nici a doua zi,la lucru,nu a spus nimanui.Iar,in ziua respectiva,merse la intrunire,alaturi de alti ,,Cunoscatori”,era curios sa vada despre ce era vorba.Intra intr-un fel de amfiteatru,o scena,iar pe ea urca un tanar care incepu sa vorbeasca.Spunea multe banalitati.Insa,la final,ii invita pe toti la cina.Titi primi mesaj de la un prieten,in care ii cerea sa se intalneasca.Il ignora.Fu servit cu bunatati si cel care vorbise tinu neaparat sa cunoasca noii membri.Astfel,se afla ca numele lui era Stan,si tinea organizatia de cativa ani.In final,toti fura rugati sa doneze bani pentru ajutorarea membrilor mai saraci si Titi fu ,,jecmanit ” de alti 500 de dolari.In final,el si cu ceilalti,mersera la un suc sa discute mai multe.Isi observa prietenul cel mai bun stand singur la o masa,si se rusina groaznic.Nu mai stia cum sa se ascunda.
Reply With Quote