Subiect: pot sa scriu...?
View Single Post
Vechi 18.05.2011, 13:03:52
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

Titi ajunse la lucru,dar statu foarte putin,apoi fu sunat de Stan,care ii ceru sa se intalneasca.Erau la o cofetarie,si Stan deschise discutia:
-Titi,tu ai incredere in mine?
-Da,stapane!(Asa cerea sa fie numit,insa doar el,cel mai inalt lider).
-Atunci ajuta miscarea noastra.Tu esti bogat si milostiv si vei ajunge in rai.Dar,ca sa inaintezi in rang,trebuie multa buna-vointa.Doneaza 2 milioane de dolari!
-Bine! zise el,apoi merse la banca si facu transferul.Stan ii zambi si mai ceru 200 de mii de dolari cash pentru ajutorarea nevoiasilor.Titi,impresionat de discurs,ii dadu si pe aceeia.,,Doar am multi bani,nu se simte! ” gandi el.
Intre timp,ofiterii CIA dadura prima lovitura.Convoiul cu droguri fu atacat.Apoi trupele descinsera din elicoptere,lichidand pe traficantii ramasi.Autoritatile confiscara cantitatea enorma si ii dadu foc,chiar acolo.
Stan,afland de pierdere,fu cuprins de manie si il chema din nou pe Titi,la sediul organizatiei,sa discute in privat.
-Titi...eu sunt un ,,Cunoscator”,adica stiu tot binele si tot raul si toate le am sub putere.Sotia ta,vrand sa loveasca in noi,mi-a cauzat o paguba de 30 de milioane de dolari!Asta...ma face sa fiu nervos.Intelegi tu ce putere am?
-nu..nu prea,adica..
-Iata,eu am stiinta magiei si pot sa te blestem groaznic.Pot sa te arunc in noroi si pe amandoi sa va fac cersetori chiar din ceea ce sunteti acum:bogati si celebri.Nu imi provoca mania!
-Te rog nu..ce sa fac,stapane?
-Spune:,,iarta-ma,ca nu mai fac! ” urla el.Titi se supuse.Apoi,Stan zise:
-Acum da-mi 10 milioane de dolari!
-Poftim..cum..?
-Da-mi 10 milioane de dolari!Da-mi-i,ca eu pana si demoni am prins si ii tin legati si de ii trimit peste tine nu scapi de ei nici mort!Te fac sa pierzi tot si sa ai chinuri mari si tu si sotia ta si parintii tai!
-Bine..bine,ti-i aduc..!
Si Titi fura cardul sotiei care avea pe el aceasta suma.Si ii dadu lui Stan suma ceruta.Apoi returna cardul.La cumparaturi,P.K. observa ca lipsesc banii,asa ca il suna:
-Titi,ai cheltuit tu 10 milioane de dolari?
-I-am dat...
-Cum adica i-ai dat?Ok,vin acasa.Ajunsa acolo,continua discutia:
-Cui ai dat banii astia?
-Lui Stan.A zis ca stie magie si ma blesteama si..jur,avea o privire de fiara turbata,m-am speriat!
-N-ai de ce sa te temi!E doar un escroc,nimic mai mult.Se bazeaza pe teama si intimidare.Titi,ai slabit groaznic!Nu mai merge la ei,ca sunt rai!Se folosesc de tine fara nicio rusine.
Titi incerca sa renunte,si,timp de cateva zile,nu a mai fost la ei.Dar odata,in timp ce iesea de la munca,fu abordat de cativa membrii si ii zisera:
-De ce n-ai mai venit?Stan e..suparat pe tine.Zice ca de nu te va vedea la el,sa te vada mort!
-Aoleu...asta e...
-Un fel de blestem,da!Eu zic sa vii,sa nu il superi rau si sa patesti rele.
-Pai vin..
-Stai putin!A zis ca,daca te convingem sa vii,sa platesti mai intai 2 milioane de dolari iertarea!
Titi plati suma ceruta si se reintoarse la secta.Stan isi tinea lectiile ca de obicei,vorbind despre putere.Si zise:
-Va trebui sa actionam pana nu e prea tarziu!Ei,dusmanii nostri,vor sa ne zdrobeasca.A venit timpul sa ne impartim pe grupuri:unii veti fi supusii mei,ma veti ajuta cu cele necesare!Veniti si traiti cu mine pe terenul cumparat de mine,in baraci.Sa va rupeti de familiile si prietenii vostri si sa ma slujiti doar pe mine!Eu sunt stapanul vostru,nu? Si toti strigara in cor:
-Da,stapane!
-Restul veti fi razboinicii mei,luptatori pentru dreptate!Avem acum arme suficiente pentru un asalt de proportii.Dar toti vor cadea pe rand.Primul-arhiepiscopul McClay,care va veni sa slujeasca in noua catedrala din oras.Trebuie lichidat deoarece urmasul sau este membru al grupului nostru.Din noua pozitie de arhiepiscop ne va putea ajuta enorm.Cred ca..am omul potrivit:Stan il lua pe Titi de mana si zise:
-Acest om a donat bani si ne-a ajutat mult!Multumita lui avem aceste arme si terenuri!Fara el...nu am fi reusit!continua el zambind malefic.Cred ca se cuvine ca el sa aiba onoarea sa traga..Titi inlemni.
Ajuns acasa,planse si zise:
-Deci..eu i-am ajutat!Daca fac prostii,este din cauza mea!
Fu intrerupt de bataile din usa.Erau agenti CIA.Fu bagat intr-o masina neagra si dus la sediu.
-Acum,spune-ne ce stii.Ce planuri are Stan?
-Vrea...mai multa putere!Il va ucide pe arhiepiscopul McClay!
-Stim,avem oameni infiltrati prin secta lui.Tu vei trage,nu?
-Nu cred ca vreau...P.K. sosi si intreba:
-Michael,ce faci?
-Doamna,este cel care a finantat organizatia lui Stan,acum oficial terorista.
-Stan nu va fi prost.Are cateva planuri de rezerva sigur.Totusi,daca il mai lovim odata si il salvam pe arhiepiscop...
-Cum?Oricum,Titi a finantat deja cumpararea de arme si terenuri,de pasapoarte false pentru membrii ,,Cunoscatorilor”.Este bagat pana in gat.
-Michael,l-au folosit.I-au spalat creierul,au profitat de naivitatea lui..
-A platit mai multe zeci de milioane de dolari!Sume astronomice!
-Nu e vina lui ca a ajuns atat de bogat incat nu mai apreciaza corect valoarea banilor!il apara ea,apoi zise:
-Si,Michael,daca mai vrei sa lucrezi aici,vei pune pana maine un plan de salvare a lui McClay!
Titi fu eliberat si merse acasa.Plangea,dar isi gasi linistea cand sotia sa il incuraja.
-Nu e vina ta...asa sunt unii oameni...rai si profitori!
Reply With Quote