Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Dacă Iisus Hristos n-a înviat atunci zadarnică este credința noastră.
Și dacă a înviat, atunci nu este Viața mai mult decât averea?.. și trupul mai mult decât îmbrăcămintea, și dragostea sfântă decât grija, și smerenia decât puterea de a crea tot felul de griji în închipuire?
Pentru ce vă îngrijorați voi? Că nu pup mâinile preoților și nu fac plecăciuni prin piețe celor ce caută întietățurile gLumii? Eu mă îngrijorez că nici după atâta vreme nu scap de copilul antichrist care crește în mine și care vrea să sugă moartea de la sânul unor căprițe străine... moartea sădită de tartorul anterior... și de aceea e atât de curios dacă frumusețile „naturale” au sau nu tot felul de metehne... Deci iată o grijă dată de Dumnezeu, grija de a nu privi la o femei pentru ca să ți se aprindă pofta de sine și care te îmbie să încerci să arăți că poți.
|
La primul paragraf te rog fi mai explicit. sa intelegem.
Ce legatura are respectul si iubirea fata de preot cu averea , imbracamintea, si cele enumerate de tine.
Eu totusi cred ca dvs aveti mai multa preocupare de ce are celalalt decat tdvs, Si de aici se nasc frustrari. Apoi apar manii si tulburari. Nu e bine.
Ca va spun eu sigur ca cel care a facut avere pe nedrept , mantuit nu va fi. Si degeaba ne framantam noi, ca nu noi judecam ci Domnul. Ca doar fiecare plateste pentru faptele sale. Asa ca nu vad de ce sa va faceti pacate in plus.
La al doilea paragraf. Nu pupati mainile domnule. Fiti mandru si batos ca nu va opreste nimeni.
Dar... atunci de ce va puneti intrebarea:
``Eu mă îngrijorez că nici după atâta vreme nu scap de copilul antichrist care crește în mine și care vrea să sugă moartea de la sânul unor căprițe străine... moartea sădită de tartorul anterior... și de aceea e atât de curios dacă frumusețile „naturale” au sau nu tot felul de metehne... Deci iată o grijă dată de Dumnezeu, grija de a nu privi la o femei pentru ca să ți se aprindă pofta de sine și care te îmbie să încerci să arăți că poți.