View Single Post
Vechi 18.05.2011, 14:11:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Fiecare plateste pentru faptele sale.
Eu daca fac matanii si inchinaciuni nu ma obliga nimeni, si nici nu vrea nimeni sa le fac eu pentru el.
Tu crezi ca daca te rogi, te inchini, te pleci si faci matanii, le faci pentru preot sau duhovnic?
Pai tu crezi ca mergi la biserica pentru preot ?
Vad ca esti inversunat tare pe preoti. Pe cel care te indeamna la carcoteala si razvratire impotriva nu stiu cui, nu il certi?
Ca eu asa fac.
Daca vad ca ma aprind prea tare, ca am fire mai iute, ma opresc in loc si zic: Doamne ajuta-ma sa ma linistesc. Departeaza vrasmasul meu de mine.
Doamne ajuta!
Cred că nu știi să citești ce scriu alții că altfel nu ai dezinforma chiar cu ceea ce am scris eu înaintea ta...

Păi dumneata nu vezi cine era furios și înverșunat?

Pupăcioșii de mâini și făcătorii de plecăciuni erau mâniați că de ce una din colege nu face asemenea lor... păi credeam că voi sunteți creștini și nu musulmani... sau păgâni plini de idoli spurcați și necurați...

Dar se pare că sunteți doar analfabeți, din moment ce nu știți citi... dar mi-e teamă că nu e din pricina lipsei de carte sau de har sau de dar ci din pură pătimișie... sunteți suporterii ascunși ai pupăcioșilor și plecăcioșilor de frica superstiție ca să nu vi se pună blestemul pe voi...

Nu așa scăpați de haleala blestemului... nu așa... ci urmînd în taină pe Dumnezeu și nu înaintea gLumii...

Știu că e greu de aplicat... nu te lasă sărsăilă până nu te mândrești... căci zicei că e de folos ca să te lauzi... neștiind că astfel ți-ai pierdut plata, ți-ai luat-o de la pupăcioși și plecăcioși, pupăcioși de mâini și făcători de plecăciuni ca să fie văzuți și urmați și apreciați de oameni.

Tot ceea ce a ieșit și iese din om e spurcat, chiar dacă se găsesc alții ca să laude, căci aia intră în om și nu mai vrea să iasă de acolo... ci se face stăpân cerând la rându-i pupăciuni și plecăciuni.

Last edited by vsovivi; 18.05.2011 at 14:20:09.