Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi vorbeam despre Boc nu ca șef de partid ci ca și primministru care e șeful executivului, deci alții fac politică, cei care mereu merg la guvern și trag în țeapă pe toți suporterii păpuși care au ales pe Boc și pe Băsescu susținând că ei sunt vinovați pentru criză, ei care guvernează de un an și șase luni prin aleșii lor, căci țeparii se războiesc mereu cu suporterii închipuiți din închipuirile lor. Nu vedeți cum mereu îi acuză că de ce l-au ales pe Boc ridiculizându-i și făcându-i să se simtă responsabili? Adică după 42 cu 20 de ani prelungiri și plini de dezastre, s-au găsit iată vinovații Boc că e primministru de un an și șase luni și are imaginea expirată și necredibilă, căci ei nu cred, și Băsescu cel care deși e președinte nu are nici o putere, decât de a desemna pe primul ministru... și a propune câte un referendum... care spre surprinderea multora a fost validat... dar nu e aplicat, și cică tot Băsescu sau Boc e vinovat.
Cum o știți mereu întoarce ca la Ploiești cerând lămuriri...
Eu nu fac decât politica lui Dumnezeu... adică mă rog și eu ca și alți păcătoși pentru turmele rătăcite și fără de păstori ca să aibă Domnul milă și de ele.
|
Inteleg. Inteleg.
Atunci sa nu ne mai gandim la guvern si Boc daca facem politica lui Dumnezeu.
Sa zicem asa:
Doamne miluieste si mantuieste pe dreptcredinciosii conducatori ai acestei tari, pe mai marii ostilor, pe capeteniile oraselor si satelor si pe toti binecrediniosii si de Hristos iubitorii ostasi.
Si sa fim corecti sa zicem asa:
Doamne miluieste pe sfintitii patriarhi ai lumii si pe prea sfintitul si indreptatorul Sinod, pe arhiepiscopul nostru, pe toti preotii si mitropolitii, arhiepiscopii, episcopii, preoti si diaconi ortodocsi pe care i-ai pus sa pastoreasca turma ta cea cuvantatoare.