Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Pana una alta eu te vad pe tine furios si suparat tare.
Acu ce sa-i faci, altii au carte multa, altii nu au.
Acu cu lauda: vad ca te lauzi ca tu esti mai alfabetat si altii mai analfabeti. asa constati tu. Unii nu stiu citi din pricina "de lipsa de carte", ceea ce tu cu calm spui. Ce sa-i faci nu toata lumea e la fel. Dar crede-ma ca la Domnul nu conteaza cate facultati ai.
Parintele meu mi-a spus odata: poti vedea si o babuta fara carte sa fi sfanta.
|
M-am smerit când am zis de carte, era vorba că ești foarte vicleană... te faci că nu pricepi punând întrebări și cerând lămuriri ca să îmi răstălmăcești vorbele căci ai minteres și dumneata, minteres pupăcios și plecăcios altor pupăcioși și plecăcioși... armate de oameni ce se pleacă altor oameni ca să fie văzuți și răsplătiți de oameni...
Asta Fiul Omului nu numai că n-a făcut ci a și întărit ca noi să nu facem cu niciun chip ci să ne smerim cu oricechip, dacă așteptăm răsplată de la Dumnezeu.
Dacă vă iubiți între voi ce răsplată așteptați căci și păgânii își iubesc progeniturile lor?
Dar vouă vă place să vă răzbunați luând chip de îngeri luminoși și îmbrăcând haina Credinței dar tăgăduindu-i puterea... căci dacă n-ar fi așa nu v-ați teme de tot felul de stăpânitori de sclavi... că o să vă arate cu degetul ca fiind blestemați.