Subiect: pot sa scriu...?
View Single Post
Vechi 19.05.2011, 08:32:48
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

Titi fu abordat de unul din membrii conduceri companiei pe care o detinea,care ii zise:
-Am avut ieri o sedinta,tu nu erai prezent.Am discutat si despre situatia ta.Si ne-am gandit ca nu trebuie sa te chinui,si nici sa fii obligat in vreun fel sa vii daca nu vrei.
-Adica..?
-Pai,uite,am zis sa nu mai fii tu seful nostru.Nu mai trebuie sa conduci compania daca nu vrei.Putem sa ne descurcam si singuri.O sa primesti o parte din ce castigai inainte,un fel de salariu lunar,ca un respect fata de cei ai facut pana acum.
Ramase socat.Era oficial concediat.Nu a reusit sa mai spuna nimic,iar omul continua:
-Adio,Titi,ne-a facut placere sa lucram impreuna!
Apoi pleca.Merse la un restaurant si comanda ceva.Se intalni cu Stan:
-CIA si SWAT mi-au distrus sediul si au arestat o multime de membrii.Oameni care plateau mult.
-Si sa inteleg ca intamplarea cu compania este felul tau de a te razbuna,nu?
-Nu,Titi,in niciun caz.Nu sunt atat de rau incat sa lovesc un om care este deja lovit!
-La ce te referi?
-Mergi acasa si vezi!
Titi ajunse acasa.P.K. tocmai ii stergea toate documentele,toate ideile,totul legat de companie.
-ce faci??Sunt...este..!
-Compania ta,Titi?Nu,tu nu ai nimic!Tot ce ai este datorita mie,sa nu uiti asta.Fara mine,ai fi fost un vanzator de bijuterii.Dar eu ti-am dat bani,te-am pus la conducerea companiei!Cati bani ai adus in casatorie?Nimic!Esti un sarac,un cersetor!Cum de m-am uitat la tine?
Titi tremura si planse,dar,cand o privi in ochi realiza ca nu mai era ea.Fugi speriat pe scari,si chiar se prabusi pe cateva trepte.
Ea,care niciodata nu a facut caz de faptul ca existau diferente sociale si financiare intre ei.Mereu ii spunea:,,Nu iti face griji din cauza banilor.Orice iti doresti,poti avea acum..!” si mereu se purta frumos cu el.Incepu sa se roage in gand,pentru a se linisti dupa ziua proasta.Dar P.K.,pe un set de voci alternative,ii zise:
-Te rogi?Dar crezi ca ajuta?Stii...Lui nu Ii pasa!
-Cum poti sa spui asta??urla el revoltat,dar vocile continuara:
-Cine te crezi sa Ii pese de tine,Titi?Dumnezeul tau te-a abandonat!
Titi fugi literalmente din casa,socat ....,,Dumnezeul tau??”,P.K. era si ea credincioasa,asta inseamna....Titi realiza ca P.K. era posedata.Demon trimis de Stan.Marea lui razbunare.Se hotari sa il caute.Il gasi plimbandu-se linistit pe malul raului.Il lua de gat si zise:
-Ce...ai facut cu sotia mea?
-Daca o vrei inapoi,da-mi doua miliarde de dolari!
-Nu am...nu este toata averea mea...nu am atatia bani!
-Atunci traieste cu ideea,Titi.P.K. o sa moara pana la final...hehehe!
-Mi-e mila de tine,Stan!Te joci cu focul...asta faci.Chiar crezi ca poti controla asemenea putere la infinit?
Sta il scuipa si zise:
-Doua miliarde jumate!Sau cumpara-ti haine de doliu! Apoi fugi.
Titi ramase in mijlocul drumului.Nu avea atatia bani.Nici nu putea face rost.Se tara cu greu,dar nici nu indraznea sa se intoarca acasa.Ii veni ideea.Nu departe era o biserica.Intra in ea.
Reply With Quote