Subiect: pot sa scriu...?
View Single Post
Vechi 19.05.2011, 08:57:54
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

Vorbi cu preotul de acolo.Acesta ii asculta linistit povestea,insa apoi zise:
-Stii,am vazut cu cine trebuie sa luptam.Nu ma bag!
-Poftim?
-Pur si simplu mi-e frica.Nu e ceva slab sau...Nu,efectiv mi-e frica.Poate daca eram rude sau prieteni mai incercam dar asa...hai,mergi si Dumnezeu sa te ajute!
Titi pleca.Incerca si la urmatoarea biserica.Si preotul de acolo asculta povestea,apoi spuse:
-Din cate imi dau seama,este nevoie de un exorcism.Dar,fiule,asa ceva este periculos.Se pune in pericol viata victimei.Exista sanse ca aceasta sa moara.Daca se intampla asa ceva,eu voi face multa inchisoare.Imi pare rau,am copii,am sotie.Nu pot risca.
Titi pleca trantind usa.Tocmai voia sa arunce injuraturi groaznice,dar un gand il opri:,,arhiepiscopul McClay!”..Merse la casa lui.Fu primit cu caldura,si servit cu un pahar de suc.Titi povesti totul,iar McClay zise:
-Asupra ta a fost trimis un demon care detine un rang foarte inalt.Probabil a adus si multi demoni aflati sub comanda lui.Nu e de mirare ca multi ezita.Dar...eu te voi ajuta!
-Cand ai putea sa ma ajuti,sfintia ta?
-Pai,oricum nu am program pentru dupa-masa.Stai sa imi iau cele necesare si mergem.
Titi era bucuros si multumi Domnului in gand ca gasise ajutor.
Ajunsera la casa lui Titi si coborara din masina.Arhiepiscopul ii inmana o cruce sfintita si zise:
-Daca esti atacat,foloseste-o ca arma.Este puternica!
Apoi intrara in camera lui P.K. Era un ger cumplit,care te intepa.Era atat de frig,incat cei doi simteau durere fizica.P.K. deschise ochii.Cauza toate obiectele din camera sa leviteze,inclusiv laptopul.Arhiepiscopul ii sopti:,,Asteapta in curte,s-ar putea sa vezi si sa auzi lucruri care nu sunt pentru oricine!”.Asa facu.Ajunse acolo si astepta.Timpul trecea.Titi,nerabdator,incepu sa se plimbe prin curte,pana ajunse in dreptul piscinei.Observa imaginea reflectata in apa,apoi...vazu multiple imagini,chipuri si,cand se apropie,simti maini care il trageau spre apa,vrand sa il inece.Il trageau cu putere,zicand:,,vino in iad! ”.Dar Titi lua crucea si o indrepta spre ei.Mainile se retrasera si el putu iesi din apa.Dar orele treceau.In cele din urma,arhiepiscopul McClay iesi si zise:
-Am biruit!Sotia ta este salvata.Voi trimite preoti sa faca sfestanii peste tot,sa alungam si demonii ramasi.Acum,trebuie sa iti spun ceva:Trebuie sa aveti o viata crestineasca cu adevarat,sa mergeti la biserica si la toate slujbele cand puteti si sa va rugati...Altfel,ai vazut ce exista pe lume!..P.K. iesi si ea afara si il imbratisa pe Titi.Isi ceru iertare pentru tot ce spusese.Si amandoi multumira arhiepiscopului.
-Ce facem cu Stan?
-Am distrus organizatia lui,dar el inca mai are cheile sediului.
-Sa il impiedicam!striga Titi.Nu mai vreau sa ne mai faca sa trecem prin asta inca odata.
Ajunsi la sediu,fura intampinati de cineva care avea chipul stralucitor,ochii asemeni fulgerelor si haina alba.Amandoi stiura ca era vorba de un inger.Iar el le spuse:
-Orice ati face,nu treceti de mine! Si ei acceptara.In camera,Stan isi facea bagajele.
-Nu se poate!Nu se poateee!Am trimis cel mai puternic demon pe care il aveam prins si totusi...au biruit!
-Asa este,iar acum...vei arde in iad pentru pacatele tale si necredinta ta.Ai batjocorit pe Domnul zicand ca tu esti mai tare decat El,zise ingerul.Dar Stan,replica viclean:
-Nu va fi asa!Merg la muntele Athos si ma calugaresc.Traiesc in sfintenie si rugaciune.Asa,sigur voi ajunge in rai.
Deodata,sala se cutremura puternic.
Reply With Quote