Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie deoarece implicit afirma ca...
|
Mi-am inceput postul cu precizarea ,,
fara nici o intentie polemica".Cine este sau nu este de acord cu noi,la nivel uman,este o problema discutabila.Noi consideram,in Credinta noastra,ca avem temei biblic pentru ceea ce sustinem.Intrucat Judecata va apartine Celui de Sus si nu oamenilor,spre EL ne indreptam privirile si prin urmare incercam,pe cat posibil,sa evitam polemicile.
O scurta precizare de final:cand am spus ,,nu dorim sa o impunem" m-am referit,biblic,la faptul ce a spus Apostolul Pavel: ,,Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta.
Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu".(Efeseni 2:8).Noi credem ca dobandirea Credintei este in primul rand un act divin si nu uman pentru ca ,,În aceasta este dragostea,
nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său jertfă de ispășire pentru păcatele noastre."(I Ioan 4:10)
Repet: postul meu nu a fost cu intentie polemica ci doar a fost o precizare.Nici nu ma asteptam sa fie un ortodox de acord cu el ci doar am vrut sa elimin acel ,,
poate"din sintagma ,,
poate si protestantii".Nu este ,,poate"ci este ,,sigur si protestantii".In rest respect opinia fiecaruia si imi traiesc viata conform credintei mele,incercand sa-i respect pe toti cei din jur iar Dumnezeu ne va judeca pe toti.
Eu ma voi opri aici cu aceste precizari.Sper ca intentia mea sa fie corect inteleasa.Cu multumiri.