View Single Post
Vechi 19.05.2011, 11:52:09
alinutza109's Avatar
alinutza109 alinutza109 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2006
Implicit

Nu stiu,nu prea sunt familiarizata cu forumul acesta.Pot incarca cateva poze ca sa vada lumea cum arata un mormant -asa cum il numesc unii eretic?
"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? … Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău" (Mt 7, 1-5)
E foarte greu să te abții de la a judeca pe alții - aceasta este o boală a societății în care trăim, și este una cancerigenă.
Ceea ce crede cineva că e drept - este pentru altcineva nedrept - iar judecata Domnului nu este întotdeauna la fel cu dreptatea oamenilor.
Ar fi ideal ca să gândim despre ceilalți că lucrează întotdeauna spre folosul nostru (deși chiar așa stau lucrurile noi nu am ajuns la măsura să ne dăm seama de acest lucru).
Oamenii sunt în general supărăcioși - nu suportă jignirile - sau nedreptățirile (ceea ce cred ei că e nedreptate) - de aceea se răzvrătesc ușor și apare ura - care îngroapă Dragostea - îl răstignește iară și iară pe Iisus care lucuiește în inimă.
Oameni buni,nu mai criticati voi pe parinti mai ales din auzite,ca mi-a zis mie cineva si ca asa este,cerceteaza,vezi faptele bune care le-a lasat in urma.Eu am o carte PAINE SI APA ptr suflet si pe cuvantul meu ca nu am gasit nimic rau in ea.Ce facem noi daca judecam pe altii?Ne alegem cu osanda,fiecare va platii la judecata de apoi dupa fappele sale,si tanar si batran si bogat si sarac si crestin si eretic.Asadar fratilor lasa-ti ce ati auzit,stiti parintele paisie Olaru avea o vorba,SA NU CREZII TOT CEEA CE AUZI ,SA NU FACI TOT CEEA CE POTI SI SA NU SPUI CEEA CE STII.Sa luam aminte.HRISTOS A INVIAT! Doamne Ajuta!
Reply With Quote