View Single Post
Vechi 19.05.2011, 13:03:21
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinutza109 Vezi mesajul
Vorbesti prostii cu interzicerea casatoriilor,poti spune tu ca ti-a spun Parintele Visarion asa ceva?De ce te-as crede? eu nu am auzit asta nici macar din gura celor care l-au cunoscut.Total fals si defaimator.Nu sunt de acord cu tine,daca zici ca lucrarea s-a pierdut cum iti explici ca la parastasul de 3 ani a fost lume mai multa ca niciodata.Eu nu l-am cunoscut in viata,inca odata ma repet dar RUSINE sa le fie celor care au fost in lucrarea dansului ,au invatat dreapta credinta si acum arunca cu pietre.RUSINE!!!!!
Ai spus asa -Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata
Nu stiu cum sa pun cateva poze sa vezi ca lumea e mai adunata ca oricand
Asa cum spuneam, esti doar o simpatizanta. Nu cunosti nimic.
Nu am spus ca lucrarea s-a pierdut, asa am zis eu? Asta nu e rastalmacire?
Repet a mia oara. Toate aceste fapte apartin "Lucrarii" si conducatorilor ei, mai ales lor.
Pr Visarion NU ma conducea de mult. El oricum fusese izolat si nu mai primea decat vizitele anumitor membri. La parintele in vizita ajungeai mai greu decat la Presedinte in audienta. Asta daca nu aduceai vreun interes material. Am cunoscut pe propria piele asta.
Pr Visarion multi ani inainte sa moara, era cu putin mai mult decat o leguma.
Dansul depinzand in totalitate de cei din jurul sau. Asa ca el nu mai avea nici o autoritate asupra a ceea ce crease.
Asa ca nu ma mai acuzati ca-l denigrez pe parintele.

Repet: Actualii conducatori nu au autoritatea parintelui. Ei conduc manipuland puterea pe care o avea pr Visarion asupra oamenilor. Nu am spus ca s-a rupt lucrarea.
Nu s-a desfiintat, ca de rupt ... mereu s-au rupt bucati din ea.
Reply With Quote