View Single Post
Vechi 19.05.2011, 14:19:26
claudiags claudiags is offline
Banned

Data înregistrării: 17.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Crede-ma ca stiu foarte bine despre ce vorbesc. Poate nu cunosti tu tot ...

Acum depinde de cum ne definim termenii. Eu stiam ca "ratacit" nu este acelasi lucru cu "eretic".

Din cate discutii am avut pe forum cu diversi visarionisti, am constatat ca majoritatea sunt un fel membri simpatizanti.
Adica cei care vad doar formele externe de manifestare.
Vai ce mormant frumos, ce de lume e in fiecare zi, ce predici frumoase, ce icoane, IPS Galaction i-a binecuvantat publicarea predicilor, etc ... cam atat.
Despre interzicerea casatoriei, despre legitimatii (care asigurau evitarea vamilor vazduhului), despre epitropi si implicarea lor in viata personala si faliliara a membrilor, despre propovaduirea unei apocalipse iminente, despre profetiile facute, despre credinta mare in vise, despre zeciuiala luata de unii dintre epitropi, despre slugarirea unor membri de catre epitropi in scopuri personale, despre faptul ca intr-o biserica epitropul era mult mai tare decat preotul, despre cultul pentru pr Visarion ridicat aproape la nivel de idolatrie, despre ascultarea "la milimetru" ceruta de pr Visarion si de epitropi ... ma opresc aici.
Daca ma mai gandesc, poate revin cu o continuare.

In ultimii ani "Lucrarea" s-a cosmetizat mult.
Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata.
Si atunci se adapteaza din mers. Se prea poate ca acum, unele lucruri sa nu se mai intample.
Dar ce spun eu este adevarat 100%. Sunt multi oameni ce au facut parte din aceasta "Lucrare" si care pot confirma spusele mele.

Nu am cuvinte sa ma mai exprim....nu pot decat sa te compatimesc.De-asta ies tot felul de vorbe si de-asta am ajuns de rusine, din cauza unora ca tine cu minte putreda care n-au inteles nimic.Cei care au inteles cu adevarat ca dorinta de a ne mantui este aceea care ne tine uniti vor ramane mereu alaturi de parintele Visarion, pentru ca ei stiu ca ceea ce dansul ne-a invatat este credinta cea adevarata.Cei care nu mai sunt alaturi de parintele, sunt cei ca tine care nu au inteles adevaratul scop si carora li s-a urcat mandria la cap.Eu atat iti spun si tu stii foarte bine: ai grija ca vei da seama inaintea Lui Dumnezeu pentru ceea ce stii si pentru ceea ce faci.
Reply With Quote