Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Cred ca am avut dreptate, esti vsovivi 2.
Spui ca nu esti cu ei, ca esti doar o admiratoare, dar pana la urma afirmi ca stii foarte multe, din moment ce contrazici tot ce stiu.
Daca nu esti membra a lor, mai ales una cu vechime, de ce ma contrazici? De unde stii tu ca nu este adevarat?
PS: la fel ca toti visarionistii repeti obsesiv amenintarile cu Judecata.
|
Nu stiu cine este vsovi...eu mi-am facut cont acum 2 zile cand am gasit pe forum lucrurile astea urate care se scriu de catre unii. Si cum il cunost pe parintele si invatatura dansului, ma doare sufletul si as urla si as striga in gura mare daca as putea, ca nu este adevarat ceea ce se scrie din cele urate la adresa dansului...nu am spus niciodata eu ca sunt o admiratoare. Eu nu sunt o admiratoare ...eu l-am cunoscut pe parintele, pe vremea cand intr-adevar, era neputincios trupeste, nu mai putea sa vorbeasca. Si nici nu a trebuit sa-mi vorbeasca pentru ca mi-au vorbit predicile dansului din casete, invatatura Lui Dumnezeu. Daca pentru tine referirea la Judecata este o amenintare, inseamna ca tu nu stii Crezul. Nu este o amenintare,la Judecata vom da seama pentru tot ceea ce facem si spunem. Te contrazic in tot ceea ce spui pentru ca stiu ca nu este adevarat, si tu stii ca nu este adevarat dar mandria din tine si ala cu coarne si cu coada ti-a intunecat mintile.Hain...caine sa fii sa il fi cunoscut pe parintele (si tu l-ai cunoscut foarte bine din cate vad) si acum sa spui aceste vorbe urate , pentru ca vorbind de rau pe ucenicii dansului, practic il vorbesti de rau pe dansul.Tot afirmi ca nu ai nimic cu dansul, ca ai cu epitropii, cu Costel cu Nuti...dar ce sunt dansii daca nu sunt munca dansului? Ce suntem noi daca nu rodul rugaciunilor lui? Sa-ti fie rusine!Si din acest moment refuz sa mai raspund la orice comentariu de-al tau.