Citat:
În prealabil postat de claudiags
Nu stiu cine este vsovi...eu mi-am facut cont acum 2 zile cand am gasit pe forum lucrurile astea urate care se scriu de catre unii. Si cum il cunost pe parintele si invatatura dansului, ma doare sufletul si as urla si as striga in gura mare daca as putea, ca nu este adevarat ceea ce se scrie din cele urate la adresa dansului...nu am spus niciodata eu ca sunt o admiratoare. Eu nu sunt o admiratoare ...eu l-am cunoscut pe parintele, pe vremea cand intr-adevar, era neputincios trupeste, nu mai putea sa vorbeasca. Si nici nu a trebuit sa-mi vorbeasca pentru ca mi-au vorbit predicile dansului din casete, invatatura Lui Dumnezeu. Daca pentru tine referirea la Judecata este o amenintare, inseamna ca tu nu stii Crezul. Nu este o amenintare,la Judecata vom da seama pentru tot ceea ce facem si spunem. Te contrazic in tot ceea ce spui pentru ca stiu ca nu este adevarat, si tu stii ca nu este adevarat dar mandria din tine si ala cu coarne si cu coada ti-a intunecat mintile.Hain...caine sa fii sa il fi cunoscut pe parintele (si tu l-ai cunoscut foarte bine din cate vad) si acum sa spui aceste vorbe urate , pentru ca vorbind de rau pe ucenicii dansului, practic il vorbesti de rau pe dansul.Tot afirmi ca nu ai nimic cu dansul, ca ai cu epitropii, cu Costel cu Nuti...dar ce sunt dansii daca nu sunt munca dansului? Ce suntem noi daca nu rodul rugaciunilor lui? Sa-ti fie rusine!Si din acest moment refuz sa mai raspund la orice comentariu de-al tau.
|
Pai deja nu mai stie cu cine vorbeste si ce vorbeste,a inceput sa ne confunde.E foarte urat din partea lui mai ales ca a fost in lucrare a invatat ABC credintei iar acum da cu pietre si huleste,cred ca a vrut sa imi raspunda mie ,Claudia.Mi se pare a fi un IUDA.Exact ,asta face ,ba ca nu a facut parintele,cand l-am rugat sa spuna ei in fata lui Dumnezeu ca i-a spus TP ca nu suporta casatoria,da vina ba pe unul pe pe altul.Asa cum am spus mai sus din moment ce huleste pe un parinte care i-a aratat dreapta credinta judecata lui va fi la fel cum fc el acum.Frate esti plin de ura si mandrie se pare ca degeaba ai fost in lucrare,cred ca ti s-au spus acolo niste lucruri adevarate in fata si asta te-a nemultumit.Cum il poti judeca pe parintele Gherasim care e un inger de OM.Are numai vorbe bune,ajuta pe toata lumea,este atat de balnd si blajin cum rar mi-a fost dat sa vad.Si ce ma doare pe mine ce au fc altii din lucrare,ma aleg eu cu ceva daca ai judec?ia gandeste-te mai bine,si fugi repede la spovedit ca deja cred ca pacatele ti-au trecut de cap