View Single Post
Vechi 19.05.2011, 16:58:21
Melissa
Guest

Smile Allooooo, domnisorico, unde fugi????

Citat:
Īn prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Am apelat la straini ca sa ma lamuresc pe mine nu pe altcineva, dar nu voi mai deranja cu problemele mele. Le voi rezolva eu cu ajutorul celor care imi sunt apropiati.

Ioana Mirona
E foarte bine ca ai apelat la straini. De multe ori ei sunt foarte obiectivi, comparativ cu cei apropiati tie. NU AI DERANJAT PE NIMENI cu problemele tale. AR FI CULMEA , CULMILOR SA CREZI ASTA! Ca doar nu obligi pe nimeni sa citeasca ce postezi. Fiecare avem pase proaste si nu trebuie sa pui la suflet daca cineva iti raspunde in 2 peri. Odihneste-te citind mesajele gen MariS, carora le simti caldura sufleteasca. Sunt multi care ti-au raspuns asa.

Eu am urmarit ce ti-a scris MariS si nu am mai intervenit, pentru ca sunt de acord cu el, nu aveam ce sa mai adaug.

ZOE, FII BARBAT!!! FRUNTEA SUS SI VEZI-TI DE FERICIREA TA! TAIE ODATA CORDONUL ALA OMBILICAL, BATA-L CUCU, CA ALTFEL NU VEI PUTEA FI FERICITA!

Suntem multi aici, care asteptam vesti bune.Pana atunci, suntem tot aici si pentru vesti mai putin bune.Te ascultam, daca vrei sa iti spui oful mai departe.

Te pup,
Melissa
Reply With Quote