Subiect: cosmaruri
View Single Post
Vechi 19.05.2011, 19:01:50
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Prin chestii de astea am trecut si eu. Prin chestii poate chiar mai urate ca voi.
Sfatul meu personal ar fi sa nu acordati nici un fel de atentie cosmarurilor, sa ziceti cand patiti asa ceva rugaciunea inimii catre Iisus, Maica Domnului, mai cititi din Biblie, va mai rugati.
Pentru visele necurate exista rugaciunile de seara. Acelea daca le spui pe toate, dormi fara sa visezi.
Iar pentru intamplarile cu necuratul, ca simti prezente necurate prin camera, prin prejurul tau... astea sunt prostii, mai degraba sa fii speriat(a)... pentru ca de obicei sunt draci peste tot, si de obicei omul nu ii simte... deci o chestie ilogica.
Mai cititi si sfintii parinti: Ignatie Briancianinov, are o carte foarte frumoasa care se numeste despre inselare, Cleopa, iara are carti frumoase, si tot asa, dar cu multa luare aminte ca nu sunt orice fel de carti... Nici sa nu exagerati, cu cartile, cu rugaciunea, ca nu e bine. Si vorbiti tot timpul cu duhovnicul (daca aveti unul), rugati-va si catre ingerul vostru pazitor, ca sa va pazeasca.

Iar daca mergeti la biserica, n-ar trebui sa aveti nici un fel de griji .

... sfatul meu ar putea continua mult si bine, dar, cred ca si voi aveti idee despre ce sa faceti.

Toate bune.