View Single Post
Vechi 19.05.2011, 20:16:49
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
am scris ce am scris pentru corectitudine.
de icoane nu zic, decat ca nu erau pictate in totalitate de pr Visarion. stiu asta sigur 100%.
despre preotii visarionisti in afara de faptul cacdadeau ascultare unor mireni, nu am ce spune.
cand am vorbit de zeciuala, am spus "unii epitropi".

JUR ca tot ce am spus este adevarat.

inca am "legitimatia". am primit chiar doua.
Deci pana la urma "visarionistii "imparteau si alte icoane decat cele pictate de pr Visarion. Un lucru bun zic eu, nu?
Despre preotii visarionisti nu ai ce spune decat ca dadeau ascultare unor mireni. Ca de exemplu? Preotii astia visarionisti sunt altfel decat ceilalti preoti? adica fac mirenii ce vor cu ei?
Da-mi exemplu de un epitrop din Bucuresti care ti-a cerut tie adeverinta de venit si apoi ti-a impus "zeciuiala".
Am specificat ca este pacat sa te juri. Este porunca si nu o putem incalca. Adevarul poate iesi la suprafata si fara sa juri. La Dumnezeu taote sunt cu putinta . Trebuie doar rugaciune. De care tu nu vrei sa auzi.
Nici nu stii cat ma bucur, si vorbesc foarte sincer cand spun asta, ca mai ai "legitimatia" de care vorbeai. Imi dai si mie una, te rog?