View Single Post
Vechi 19.05.2011, 22:13:16
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
"Printr-o persoană de maximă încredere am aflat ce a declarat un membru PD_L în urma unei ședințe cu ușile închise. Persoana în cauză este credincioasă și drept urmare a hotărât să plece din partid.
S-a primit un"mesaj" de la E.Barosso cum că, în doi sau trei ani populația României trebuie să scadă cu 4 milioane.
Pentru aceasta de la 1 ianuarie 2o11 se vor introduce în pâine și produsele de panificație săruri de plumb, cadmiu și altele.
Cele mai multe victime vor fi din rândul pensionarilor. Chiar dacă pare incredibil trebuie să acționăm în consecință o soluție ar fi să nu mai consumăm pâine din comerț ci să facem pâine din făină procurată din surse bio. Deocamdată...!!!
Dumnezeu să ne apere!"

(primit pe mail de la o persoană de încredere)
Nu știu cît de adevărat e mesajul de mai sus, dar eu m-am gîndit mai demult să-mi cumpăr mașină de făcut pîine. Asta pentru că de la o vreme încoace pîinea de la magazin are coaja ca guma, cu greu se rupe și se mestecă. Apoi se știe că rețeta lor conține tot felul de amelioratori, substanțe care împiedică fărîmițarea și mai știu eu ce.

Am înțeles că trebuie să aibă două rezistențe pentru a coace uniform. Este cineva care face pîine acasă?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote