Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Imi vedeam corpul dormind in intunericul camerei(asa cum eram cand m-am trezit,pozitia fetus cu fata la fereastra)cand usa se deschidea incet scartaind iar parchetul troznea ici colo,(in realitate erau anumite zone in camera,unde parchetul troznea cand calcai)
Nu am avut prea mult timp sa ma intreb ce se intampla cu aceste zgomote caci o ceata neagra,densa,cu oarece greutate si foarte,foarte rece s-a asezat pe spatele meu si o voce imateriala,greoaie mi-a vorbit:"daca crezi in Dumnezeu,crezi in continuare;daca crezi in mine,vino la mijlocul cararii din curte unde te astept!".Spre mirarea mea,una dintre maini a dat patura la o parte spre a incepe demersul comenzii insa m-am razgandit tocmai in secunda urmatoare deoarece am constientizat frigul care devenea de nesuportat de pe spatele meu,vb aceea "era un frig ca de moarte".Asa ca mi-am adus aminte de Dumnezeu si cu mainile amortite ca o paralitica,abia mi-am unit palmele si am zis infricosata printre lacrimi"Doamne te rog iarta-ma!"(sau ajuta-ma)
Asa m-am si trezit cu palmele unite...
|
Noo draga mea, ai reusit sa zbarlesti pielea pe mine, de diminieata:-)))
Extraordinar acest vis avertisment! Multumesc ca l-ai impartasit cu noi! Sunt convinsa ca va fi de folos multora care-l vor citi !