Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Draga Catalin, eu NU te-am intrebat despre evolutionism. Eu ti-am adresat intrebari din domeniul medical. Vreau sa vad ce intelegi tu.
Atitudinea ta nu reflecta dorinta unui dialog onest si nu pot continua in aceste conditii. Eu iti adresez niste intrebari concrete iar tu raspunzi total pe langa subiect. Repet nu discutam despre evolutionism! Discutam strict din puct de vedere medical, functionarea organismului uman, fara a face referire la originea lui. Este chiar asa de dificil pentru tine.
Cat despre ceea ce studiez, cu ajutorul lui Hristos, te asigur ca o fac la nivel oficial, atat studiul teologiei ortodoxe cat si cel stiintific. Nu ma intereseaza nici pesudo-teologia si nici presudo-stiinta.
Daca tu consideri ca in universitati stiinta nu este studiata corespunzator aceasta este cu totul alta discutie.
Doamne ajuta.
|
Nu stiu de ce nu vrei sa citesti ce ti-am scris. Am facut efortul de a copia din carte dar tu nu cred ca ai citi nici asa. Este exact raspunsul la ce m-ai intrebat. Daca vrei ceva mai mult si n-ai inteles poti citi si capitolul sau capitolele anterioare celui dat de mine.
Uite ce m-ai intrebat: "Pentru ca o persoana sa poata discuta despre evolutionsim ea trebuie sa aiba cunostinte stiintifice mai profunde. Trebuie sa inteleaga functionarea organismelor vii si rolul ADN ului in viata biologica (atat pentru regnul vegetal cat si pentru regnul animal). Trebuie sa stie ce anume determina diferenta intre specii (vegetale si animale) etc.
Spune-mi te rog (din punct de vedere stiintific evident, cu un libaj stiintific adecvat, cu referinte stiintifice corespunzatoare) care este diferenta fiziologica intre om si caine spre exemplu? Din punct de vedere al ADN-ului care sunt diferentele?"
Citeste articolul, e exact ce m-ai intrebat, nu te inteleg, devii confuz. Nu numai ca e raspunsul la intrebare, dar ti-am dat si de ce evolutiionistii se insala cand spun ca asemanarea ADN-ului inseamna unic stramos. Pentru ca tu ma intrebai ca sa evidentiezi evolutionismul, doar nu voiai sa invatam impreuna medicina. Detaliat despre ADN citeste capitolele anterioare, nu pot copia toata cartea.