View Single Post
Vechi 20.05.2011, 13:22:33
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Eu doar asta te-am intrebat (si tu mi-ai raspus cu totul altceva):
"Spune-mi te rog (din punct de vedere stiintific evident, cu un limbaj stiintific adecvat, cu referinte stiintifice corespunzatoare) care este diferenta fiziologica intre om si caine spre exemplu? Din punct de vedere al ADN-ului care sunt diferentele?"
Este chiar asa de dificil sa recunosti intrebarile intru-un text?

Nu este adevarat. Te-am intrebat sa vad daca intelegi cum fuctioneaza organismul uman.

Te asigur ca nu este necesar.
Eu doream sa vad ce ai inteles tu despre roul ADN ului in organismul uman. Am spus ca nu vorbim despre originea lui ci doar despre rolul lui. Chiar nu intelegi diferenta?!
Eu te asigur ca este absolut necesar sa citesti acea carte, pentru ca tu sustii ceva ce ortodoxia numeste erezie. Si acolo iti demonstreaza adevarul si din punct de vedere stiintific. Trebuie sa te intrebi de ce nu poti citi ceva care arata adevarul si inclinatia ta este spre a studia doar ce alimenteaza aceasta teorie.
Am spus ca am discutat cu mai multi atei, cu unii timp indelungat. Bineinteles ca n-am discutat despre vreme, sau despre citate din Biblie, ci doar despre evolutionism. Si desigur ca un element important era genetica. Ti-am dat la conferinta despre Facerea si un link catre o discutie cu un om de stiinta roman din SUA care activa tocmai in acest domeniu.
Dar aici mi-ai spus sa iti dau folosind un limbaj stiintific, cu referinte stiintifice, nu doar cu vorbele mele (ceea ce in opinia mea era doar evidentierea presupuselor mele putine cunostinte despre subiect, in opozitie cu cei care inteleg evolutia pentru ca au destule cunostinte).
Eu ti-am dat explicatia. Acum tu afland adevarul poti renunta la falsa teorie a evolutionismului teist.

Daca doreai doar o explicatie despre functionarea ADN-ului o gaseai la capitolul I.2. si urmatorul. Pentru ca nu ma apuc sa le copiez aici iti dau doar titlurile capitolelor: 2.Informatia genetica. Molecula de ADN. 3.Structura acizilor nucleici 4.Organizarea genomului 5.Genele. Sinteza proteinelor. Codul genetic. 6. Reglajul genetic 7. Transmiterea informatiei genetice 8. Transmiterea caracterelor ereditate. 9. Ereditatea extranucleara. 10. Virusurile. 11. Mutatiile genetice. 12. Biotehnologiile moderne.
Abia in partea a doua incepe tratarea evolutionismului. Sunt sigur ca nici nu te gandeai la o asa baza solida de informatii sustinuta de creationisti. Probabil nici tu nu cunosti toate informatiile descrise acolo. Asadar bazele stiintifice ale celor ce combat evolutionismul sunt solide, nu doar afirmatii fara sustinere cum cred evolutionistii.
Reply With Quote