View Single Post
Vechi 20.05.2011, 14:06:01
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Pentru că oricărui măgăruș cărăuș îi place apoi ca să se audă cântând... în strune... de harpă ca David.
(Iată că nu ți-a răspuns casca lui Menumorout ci el însuți...)

Și încă o chestiune, boul treieră, că dacă ar secera toți boii ar fi vai și amar de zilele tale.
Dar se vede că mi-ai întins o capcană... ca să mă dau mare țăran... păi eu n-am pus mâna pe plug în viața mea, nici pe carte ci am tot lovit cu ele, cu mâinile și picioarele, cu coatele în stânga și în dreapta, căci am vrut să ajung un fel de boxeur, un stăpân al ceartelor, pardon al artelor, arte marțiale și joiale, că am învățat ca să mă prefac perfect că nu mă prefac și asta fac toată ziua ca actorii, căci până și pe mine m-am convins că nu mă prefac ci chiar sunt un sfințișor foarte sincer, și dacă te-ai convins de asta, gata, ai impresia că femelele ți se cuvin, că faci dreptate răzbunîndu-te, că ești înțelept trândăvind și fugind de lucru și de cruce... în tot felul de afaceri și speculații ascunse, și că ești ortodox apărând patrihoții și pupăcioșii de mâini și plecăcioșii la alți plecăcioși ca să fie văzuți de „fraieri”, de potențialele victime spre a deveni și ele aidoma lor.

Păi și cuvântul închinare te învață că la închinare se presupune că în inchipuirea inimii tale nu ai minterese ascunse și viclene, deci e vorba de închi-n-are și nu de plecăciune... adică plec la deșertăciune... deci are și Cuvântul un tâlc al Lui...

Deci este scris „nu lega gura boului care treieră”, adică tu să n-o legi, căci nu e frumos, ci leag-o pe a celui care nu treieră dar a dat iama în păpușoi, căci este scris „cel ce nu lucrează nici să nu mănânce”... nu de alta, dar se poate înneca sărmanul în timp ce vorbește dacă mănâncă în timp ce se laudă printre vaci cât de mult a treierat el vara trecută... și cât de greu a fost.
mai menumorut ma de ce tot dai cu tepusa in mine?.eu stiu ca tu esti suparat pe inalta conducere ca nu vre sa va recunosca adevarati ci razvratiti,mai stiu ca dl.admin ti-a inchis capista de unde dadeai cu pietrii in doamna ceia 'pretena' ta si amu stai zgobel[gol de la daci cetire]in mijlocul cimpului sau in balta cum ii vere sa dezici,si nu mai ai pietri,jaba ai prastie siapi ai iesit la ciomajala cu toata tehnica din dotare, si dai ma in to ce misca si ii preten cu popii ai mari,de nici barem mina nu mai avem voie ai pupa, ca noua ni tare drag de ei, ma no ase. ma si sa iti spun: io nu capat di la ei decit o cruce in cap ce de mi-o face cu mina gola si o binecuvintare, da mi bugat, ca altceva nici ca imi trebe. ma ore cu ce ti-oi fi suparat pa mine ase rau de vi de la Ierusalim pe vale, in jos, ca nu-n sus,si nu ma-njuri, da im dai una, una, cu bota-n circa de m-ai cocosat de tot.une ti dragostea ma ortodox de balta ce esti tu, de ma tot mirui cu bota,no zi ma.io iti ies in cale tot rizind si-ti dau pita si tu-mi dai bota pa circa,no,no da ce om rau!!.
ma io nu-ti port pica deloc, poate nici tu nu ii vre sa fi ase,da amu io ce sa iti fac, io ase iti spun:
lasa coiful lasa bota cu cari dai, si ia ma Crucea si Dragostea lui Hristos Domnul cu tine, si pe unde ii mere da: iubire din traista, ca dai nu de la tine, ci dai ce ti-a pus Domnul aclo in straita ceia cu ciucuri,ori de la inima te.

Domnul si a lui Maicuta sa-ti poarte de grija dragalasiule.Amin.

Last edited by mihaila_alin; 20.05.2011 at 14:08:15.