View Single Post
Vechi 20.05.2011, 14:24:41
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
mai menumorut ma de ce tot dai cu tepusa in mine?.eu stiu ca tu esti suparat pe inalta conducere ca nu vre sa va recunosca adevarati ci razvratiti,mai stiu ca dl.admin ti-a inchis capista de unde dadeai cu pietrii in doamna ceia 'pretena' ta si amu stai zgobel[gol de la daci cetire]in mijlocul cimpului sau in balta cum ii vere sa dezici,si nu mai ai pietri,jaba ai prastie siapi ai iesit la ciomajala cu toata tehnica din dotare, si dai ma in to ce misca si ii preten cu popii ai mari,de nici barem mina nu mai avem voie ai pupa, ca noua ni tare drag de ei, ma no ase. ma si sa iti spun: io nu capat di la ei decit o cruce in cap ce de mi-o face cu mina gola si o binecuvintare, da mi bugat, ca altceva nici ca imi trebe. ma ore cu ce ti-oi fi suparat pa mine ase rau de vi de la Ierusalim pe vale, in jos, ca nu-n sus,si nu ma-njuri, da im dai una, una, cu bota-n circa de m-ai cocosat de tot.une ti dragostea ma ortodox de balta ce esti tu, de ma tot mirui cu bota,no zi ma.io iti ies in cale tot rizind si-ti dau pita si tu-mi dai bota pa circa,no,no da ce om rau!!.
ma io nu-ti port pica deloc, poate nici tu nu ii vre sa fi ase,da amu io ce sa iti fac, io ase iti spun:
lasa coiful lasa bota cu cari dai, si ia ma Crucea si Dragostea lui Hristos Domnul cu tine, si pe unde ii mere da: iubire din traista, ca dai nu de la tine, ci dai ce ti-a pus Domnul aclo in straita ceia cu ciucuri,ori de la inima te.

Domnul si a lui Maicuta sa-ti poarte de grija dragalasiule.Amin.

Noa uită o altă victimă, adică tot voi, tot voi? Mă da multe victime v-ați strâns, și toate pricepeți perfect, doar că pe dos... adică viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc... așa că degeaba o dai în graiul neaoș și arhaic dacă ai uitat textul

''nu lega gura boului care treiera'',

ca acum să mă scoți că eu dau cu pietre că eu aia și pe dincolo, că eu m-am despărțit și alte prostii și diversiuni învârtoșate?

Păi ce v-am oprit eu ca să pupați mâini și să faceți plecăciuni unii altora ca să vă vadă gLumea? Faceți cât poftiți, dar nu aveți pretenția că asta a cerut Hristos ca să-i învățați și să-i obligați pe cei ce nu vor... și apoi tot voi o scoateți viceversa că cică eu nu vă las să vă plecați voi. Păi pe voi vă las, dar n-am să particip la obligarea fraților de a se cercui în carnea lor ca să vă lăudați voi cu trupurile altora... la așa ceva nu pun botul și nu particip. Amin.

Căci dacă mulțumesc Domnului pentru toate cine are dreptul să-mi judece mie conștiința mea?

Last edited by vsovivi; 20.05.2011 at 14:28:24.